Πως να διατηρήσεις τη ζωντάνια στα κόκκινα μαλλιά

Τα κόκκινα μαλλιά είναι τολμηρά, αξέχαστα και πανέμορφα.

Αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο σύγχρονο και μοντέρνο μπορείς να δοκιμάσεις στην εμφάνιση σου.

Τα κόκκινα μαλλιά είναι γεμάτα από ζωντάνια, και αυτή τη φορά ήρθαν για να μείνουν ως το νέο hair trend καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου!

Ναι, έχουμε συνηθίσει να προτείνουμε τα κόκκινα και χάλκινα μαλλιά για το φθινόπωρο, καθώς οι αποχρώσεις του κόκκινου, του χάλκινου και του χρυσού μας κάνουν ένα με το ρομαντικά μελαγχολικό mood της εποχής.

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι μια πρόκληση, καθώς όταν πετύχει είναι όνειρο, όμως ξεθωριάζει εύκολα.

Γιατί το κόκκινο χρώμα των μαλλιών ξεθωριάζει τόσο γρήγορα;

Η διατήρηση των κόκκινων μαλλιών είναι δύσκολη, και εδώ ξεκινάει ο πραγματικός αγώνας.

Εάν δοκιμάζεις για πρώτη φορά τις αποχρώσεις του κόκκινου στα μαλλιά σου, είναι σχεδόν σίγουρο ότι το χρώμα δεν θα είναι το ίδιο ζωντανό στο πέρασμα των 4 εβδομάδων.

Αυτό συμβαίνει γιατί τα μόρια της κόκκινης χρωστικής ουσίας είναι πολύ μεγαλύτερα από τα μόρια σε άλλα χρώματα.

Επομένως, τις πρώτες φορές που θα δοκιμάσεις να βάψεις κόκκινα τα μαλλιά σου, η χρωστική δεν θα διεισδύσει πλήρως στην τρίχα. Γιαυτό κάθε φορά που λούζεσαι το χρώμα φεύγει λίγο λίγο.

Εν ’ολίγοις, οι κόκκινες αποχρώσεις στα μαλλιά είναι πολύ επιρεπείς και μάλλον θα χρειαστεί περισσότερες προσπάθειες εάν θέλεις να φορέσεις αυτό το χρώμα για αρκετό διάστημα στα μαλλιά σου.

Πως να μην ξεθωριάσουν πολύ γρήγορα τα κόκκινα μαλλιά?

Χρησιμοποίησε τις πάρα κάτω συμβουλες για να διατηρήσεις το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά σου μεταξύ των επισκέψεων σου στο κομμωτήριο.

  1. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς μόνο προϊόντα περιποίησης μαλλιών που έχουν σχεδιαστεί για βαμμένα μαλλιά.
  2.  Προστάτευσε τα μαλλιά σου από τη θερμότητα και το χλώριο. Αραίωσε τη χρήση πρέσας ψαλιδιού για μπούκλες σε 1 φορά την εβδομάδα maximum. Υπάρχουν πολλά εύκολα χτενίσματα και τροποι για να κάνεις μπούκλες χωρίς θερμότητα.
  3. Δοκίμασε ένα τόνο πιο σκούρο της επιθυμητής απόχρωσης.
  4. Άφησε 3 με 4 μέρες περιθώριο για να λουστείς μετά τη βαφή..
  5. Χρησιμοποίησε κρύο νερό κατά το λούσιμο καθώς το ζεστό νερό θα ανοίξει τα λέπια της τρίχας με αποτέλεσμα τα χρωστικά να ξεγλιστρίσουν γρηγορότερα από τα μαλλιά.
  6. Αραίωσε τα λουσίματα καθώς είναι η μεγαλύτερη αιτία που ξεθωριάζουν και θαμπώνουν τα κόκκινα μαλλιά και γίνονται πορτοκαλί. Δες πως μπορείς να τα καταφέρεις εδώ
  7. Περιποιήσου τα μαλλιά σου μετά από κάθε λούσιμο. Το Conditioner κατά το λούσιμο αλλά και το leave in conditioner σε λουσμένα μαλλιά σφραγίζει την ενυδάτωση, βοηθώντας στη λάμψη του χρώματος. Μάθε πως να χρησιμοποιείς σωστά προιόντα φροντίδας μαλλιών για μετά το λούσιμο εδώ αλλά και εδώ
  8. Χρησιμοποίησε dry shampoo μεταξύ των λουσιμάτων ώστε να καταφέρεις να πετύχεις 2 λουσίματα στην εβδομάδα.
  9. Δώσε βαθιά θρέψη στο στέλεχος της τρίχας χρησιμοποιώντας μια μάσκα μαλλιών για να ενυσχύσεις την ενυδάτωση και τη λάμψη των μαλλιών σου 1 φορά την εβδομάδα ή 1 φορά στις 2 εβδομάδες. Ανακάλυψε εαν χρειάζεσαι μια μάσκα για τον δικό σου τύπο μαλλιών.

Τα κόκκινα μαλλιά είναι τολμηρά, αξέχαστα και πανέμορφα.

Αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο σύγχρονο και μοντέρνο μπορείς να δοκιμάσεις στην εμφάνιση σου.

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα, και είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε την κατάλληλη και για εσένα.

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram