Βαφή Μαλλιών

B.A.M. Hair Salon
Beauty Affects Mind

Βαφή Ρίζα Άκρη

Η βαφή μαλλιών χωρίς κάποια τεχνική για διάσταση όπως το balayage, το foilayage ή οι ανταύγειες δεν σημαίνει ότι κάνει τα μαλλιά σου βαρετά. Mετά από τη διαδικασία διάγνωσης – συμβουλευτικής και πρότασης για τα μαλλιά σου από τους hair experts του bamhairsalon, μπορούμε να δημιουργήσουμε φόρμουλες με το απόλυτο ολικό χρώμα μαλλιών για εσένα ή για την κάλυψη της ρίζας. Από φυσικό καστανό, ολικό ξανθό, χάλκινο με βιολέ tints, vivid κόκκινο ή fashion colors, το bamhairsalon θα δημιουργήσει το δικό σου εξατομικευμένο χρώμα.
Photo Gallery
Beauty Affects Mind

Κάλυψη Λευκών

Η κάλυψη των λευκών είναι μια ανάγκη που καλύπτουμε μέσα από μια τεχνική χρώματος ή ένα ολικό χρώμα μαλλιών. Οι βαφές που χρησιμοποιούμε στο bamhairsalon, είναι υψηλής καλλυντικής αξίας, χωρίς αμμωνία και φιλικές προς το τριχωτό. Ενυδατώνουν τα μαλλιά και δίνουν ένα πλούσιο & λαμπερό χρώμα που αντανακλά το φως και την υγεία!
Photo Gallery
beauty affects mind

Fashion Colors

Στο bamhairsalon δημιουργούμε εκκεντρικά και έντονα χρώματα στα μαλλιά, που δεν περιορίζονται σε φυσικά ή συνιθισμένα χρώματα όπως το μπλέ, το μωβ, το ροζ , το πράσινο κ.α. Πρόκειται για μια επίκαιρη και δημοφιλή τάση στο χρώμα των μαλλιών και για να το πετύχουμε απαιτείται ειδική επεξεργασία. Τα fashion colors στα μαλλιά μπορούν να συνδιαστούν πολύ αρμονικά με οποιαδήποτε τεχνική χρώματος επιθυμείς, όπως το balayage.
Photo Gallery
Marketing

SEO for E-Commerce

It real sent your at. Amounted all shy set why followed declared. Repeated.
Learn More

Hair Color Gallery

B.A.M. Hair Salon

Price List

B.A.M. Hair Salon

Βαφή Ρίζα

από 43€

Book Online

Βαφή

από 59€

Book Online

Fashion Color

από 75€

Book Online

Σχετικά Blog Post

B.A.M. Hair Salon

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Κάλεσέ μας

Ακολούθησέ μας στο Instagram

bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

heart-pulsediamondthumbs-up
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram