Θεραπείες Μαλλιών

B.A.M. Hair Salon

Ενυδάτωση & Λάμψη

- Ιδανικό για: ξηρά, θαμπά, άτονα μαλλιά.

Αναζωογονήστε τα αφυδατωμένα μαλλιά. Το μυστικό αυτής της θεραπείας βρίσκεται στην επιλογή των συστατικών. Δανεισμένα από τη φροντίδα του δέρματος, το Immortelle και το Evening Primrose είναι οι αστέρες αυτής της θεραπείας. Σχεδιασμένη για να προσφέρει ενυδάτωση, λάμψη και απαλότητα. Με κάθε βήμα θα παρατηρήσετε αυξημένη αναζωογόνηση και ευκολία στο styling. Από τα πολύτιμα αρώματα έως την εμπειρία που θυμίζει ένα ιδιωτικό spa.

Επανόρθωση & Προστασία

- Ιδανικό για: βαμμένα, με ανταύγειες ή ανοιγμένα μαλλιά.

Τα υγιή μαλλιά αντανακλούν το φως και βελτιώνουν την εμφάνιση οποιουδήποτε χρώματος μαλλιών, είτε είναι φυσικό είτε έχει δημιουργηθεί από τον κομμωτή. Λόγω του γεγονότος ότι τα μαλλιά που έχουν χρωματιστεί είναι ευαίσθητα σε αυξημένες ζημιές από χημική, θερμική και υπεριώδη έκθεση, είναι ζωτικής σημασίας να προστατεύουμε και να επιδιορθώνουμε τα μαλλιά. Συνεπώς, συνιστούμε αυτό το σύστημα στους πελάτες μας για να αυξήσετε τη λάμψη και την ελαστικότητα και να βελτιώσετε την συνολική ποιότητα των μαλλιών σας.

Υγιές, Ισορροπημένο τριχωτό της κεφαλής & των μαλλιών

- Ιδανικό για: όλους τους τύπους μαλλιών.

Η φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής είναι η τάση της εποχής και έχει γίνει απαραίτητη σε όλους τους τομείς της φροντίδας των μαλλιών. Με την περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής, αναζωογονείται άμεσα κάθε τύπος μαλλιών. Αντιμετωπίζει ερεθισμένο, ξηρό ή λιπαρό τριχωτό της κεφαλής, είτε αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω της αλλαγής του καιρού - αυτό το σύστημα αυξάνει την υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, δημιουργώντας ισορροπία ενώ καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά.

Λείανση & Anti-Frizz

- Ιδανικό για: ατίθασα, με δομή ή φριζαρισμένα μαλλιά.

Το πρόβλημα με το φριζάρισμα είναι ότι επηρεάζει κάθε τύπο μαλλιών διαφορετικά. Είτε η αιτία βρίσκεται σε ξηρά μαλλιά είτε στις συνθήκες του περιβάλλοντος, αυτή η θεραπεία θα λειάνει τα μαλλιά και θα καταπραΰνει το φριζάρισμα με τη δύναμη του λαδιού Manoi, του βούτυρου Shea και του βούτυρου Murumuru. Αυξάνουμε την υγεία των μαλλιών σας και έχετε ξανά τον έλεγχο του στυλ σας.

Όγκος & Πυκνότητα

- Ιδανικό για: λεπτά, επίπεδα ή ανενεργά μαλλιά.

Ενισχύστε τα μαλλιά και αναζωογονήστε το σώμα τους χρησιμοποιώντας ένα συνδιασμό θεραπειών που επιδρούν ειδικά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας, της πυκνότητας και της επιδιόρθωσης της ζημιάς. Το αποτέλεσμα: υγιή, πλούσια σε όγκο μαλλιά με μακράς διάρκειας κράτημα. Θεραπεία Ενίσχυσης Δεσμών, Θρέψης, Αναδόμησης Μια θεραπεία ενίσχυσης δεσμών για τη θρέψη και την αναδόμηση των μαλλιών. Μία θεραπεία που προστατεύει από το ξεθώριασμα του χρώματος, ενισχύει τη λάμψη, τη ζωντάνια και τη λάμψη, δημιουργώντας δύναμη από μέσα προς τα έξω για να ενισχύσει την προστασία του χρώματος και την ανθεκτικότητα.

Σχετικά βίντεο στο Youtube κανάλι του B.A.M

B.A.M. Hair Salon

Θεραπεία για λεπτά μαλλιά

Θεραπεία για ταλαιπωρημένα μαλλιά

Τέλεια μαλλιά στις διακοπές

Συλλογή Θεραπείας Μαλλιών

B.A.M. Hair Salon

Price List

B.A.M. Hair Salon

Θεραπεία Κερατίνης

από 55€

Book Online

Θεραπεία Ενυδάτωσης με Αμπούλα

από 29€

Book Online

Οργανική Μάσκα Μαλλιών

από 10€

Book Online

Θεραπεία με αμπούλα

από 15€

Book Online

Θεραπεία K18

από 41€

Book Online

Σχετικά Blog Posts

B.A.M. Hair Salon

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Κάλεσέ μας

Ακολούθησέ μας στο Instagram

bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

sunheartstarstar-emptyheart-pulsediamond
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram