Σγουρά Μαλλιά

B.A.M. Hair Salon
Στο bamhairsalon ειδικευόμαστε στα σγουρά μαλλιά και σου δίνουμε την εξατομικευμένη περιποίηση που χρειάζεσαι ανάλογα με τις ανάγκες σου, ενώ παράλληλα θα σε εκπαιδεύσουμε μέσα από το session του ραντεβού σου ώστε με απλά και εύκολα βήματα να φτιάξεις τη ρουτίνα σου για να έχεις πάντα τις μπούκλες που ονειρεύεσαι.
Beauty Affects Mind

Κούρεμα

Το κούρεμα σε σγουρά μαλλιά είναι προσαρμοσμένο για τον τύπο των μαλλιών σου (τύποι μπούλας και πάχος τρίχας) και μετά από συμβουλευτική – διάγνωση και πρόταση θα καταλήξουμε σε ένα κούρεμα που θα σε εκφράζει, θα σε διευκολύνει στην καθημερινότητα σου και θα δώσει σχήμα, όγκο και διαχωρισμό στις μπούκλες σου.

Photo Gallery
Beauty Affects Mind

Τεχνικές χρωμάτων σε σγουρά μαλλιά

Τεχνικές εργασίες όπως το balayage, το foilayage ή οι ανταύγειες είναι ασφαλείς και τέλειες για σγουρά μαλλιά. Το σγουρό των μαλλιών σου θα καθορίσει την πορεία που θα ακολουθήσουν οι hair experts του bamhairsalon ώστε να τονιστούν οι μπούκλες σου μέσα από την οποιαδήποτε τεχνική ή χρώμα επιλέξεις. Η υφή και το μοτίβο της μπούκλας σου παίζει λοιπόν μεγάλο ρόλο στην τοποθέτηση του χρώματος επάνω στα σγουρά μαλλιά, η οποία είναι και η στρατηγική ώστε να αναδειχθούν οι μπούκλες των μαλλιών σου με τον καλύτερο τρόπο.

Photo Gallery
beauty affects mind

Θεραπείες για σγουρά μαλλιά

Τα περισσότερα σγουρά μαλλιά είναι από τη φύση τους πιο αφυδατωμένα άσχετα εάν είναι βαμμένα ή φυσικά. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα θεραπειών ειδικά για σγουρά μαλλιά που διαθέτουμε στο bamhairsalon, είμαστε βέβαιοι ότι θα καλυφθεί η οποιαδήποτε ανάγκη που έχουν οι μπούκλες σου: ενυδάτωση, ενδυνάμωση, αναδόμηση και διαχωρισμός μπούκλας.

Photo Gallery
Marketing

SEO for E-Commerce

It real sent your at. Amounted all shy set why followed declared. Repeated.
Learn More

Curly Hair Gallery

B.A.M. Hair Salon

Price List

B.A.M. Hair Salon

Κούρεμα

από 45€

Book Online

Βαφή

από 59€

Book Online

Θεραπεία Κερατίνης

από 55€

Book Online

Σχετικά Blog Post

B.A.M. Hair Salon

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Κάλεσέ μας

Ακολούθησέ μας στο Instagram

bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

heart-pulsediamondthumbs-up
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram