Γυναικεία Κουρέματα

B.A.M. Hair Salon

     Το γυναικείο κούρεμα είναι ο πιο ενθουσιώδης τρόπος να αναβαθμίσεις την εικόνα σου, αλλά παράλληλα μπορεί να εξυπηρετήσει και άλλους σκοπούς όπως την προσωπική έκφραση, την ευκολία στο καθημερινό styling και τη ρουτίνα των μαλλιών σου. Στο bamhairsalon ακολουθούμε τη μόδα και δημιουργούμε τα αγαπημένα σου hair trends για το δικό σου πρόσωπο και τον δικό σου τύπο μαλλιών μετά από διάγνωση και συμβουλευτική μαζί σου. Παράλληλα σεβόμαστε απόλυτα τη γυναίκα που φοβάται να χάσει μήκος από τα μαλλιά της, και διαλέγει ένα θεραπευτικό κούρεμα στις άκρες.

Beauty Affects Mind

Shag - Mullet - Wolf Cut

Πρόκειται για το κόψιμο των μαλλιών σε διάφορα μήκη με layers κρατώντας γεμάτα και με όγκο τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού (εξού και οι χαρακτηριστικές έντονες φράντζες που βλέπουμε συχνά σε αυτά τα κουρέματα) και το τελείωμα στις τούφες τους αραιώνουν έχοντας αυτό το shaggy look. Υπάρχουν πολλά ονόματα για το shag κούρεμα τα οποία αλλάζουν μέσα στα χρόνια από τις δεκαετίες του ’70 και του ’80. Τα ονόματα τα οποία σήμερα βλέπουμε να χρησιμοποιούνται για αυτό το στυλ κουρέματος είναι επίσης το mullet και το wolf cut και οι διαφορές βρίσκονται στο πόσο extreme θα κάνουμε το κούρεμα μας.
Για τις τολμηρές fashionistas το mullet είναι η ιδανική επιλογή αλλά για αυτές που βρίσκονται κάπου στη μέση, το wolf cut είναι αυτό που ψάχνουν.
Photo Gallery
Beauty Affects Mind

Pixie Cut

Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί όταν αποφασίσεις να ροκάρεις ένα Pixie Cut. Είναι το πιο τολμηρό και εκφραστικό στυλ κουρέματος. Ένα pixie κούρεμα είναι μια εξαιρετική λύση όμως και για μια σύγχρονη γυναίκα που δεν θέλει να διαθέσει χρόνο στα μαλλιά της. Τα κουρέματα Pixie για πυκνά μαλλιά είναι γεμάτα υφή και διαχειρίσιμο όγκο. Στα λεπτά μαλλιά μπορεί επίσης να προσθέσει διάσταση και την ψευδαίσθηση ότι τα μαλλιά είναι πιο παχιά. Ένα μοντέρνο pixie cut δεν περιορίζεται σε μέτρια αγορίστικα «dos». Το Mullet Pixie ή το Pixie Bob είναι κάποια από τα αγαπημένα μας σύγχρονα pixie κουρέματα που συνδιάζουν περισσότερες από μια τεχνικές κουρέματος ώστε να δώσουν μια πιο προσωπική και σύγχρονη έκφραση στο look σου.
Photo Gallery
Beauty Affects Mind

Καρέ Κούρεμα | Bob Haircut

Ορισμένες τάσεις στα γυναικεία κουρέματα έρχονται και φεύγουν από τη μόδα, όμως το καρέ κούρεμα δεν είναι ένα από αυτά. Πρόκειται γαι το πιο κλασσικό και διαχρονικό κούρεμα που παραμένει δημοφιλές στις γυναίκες επειδή είναι κολακευτικό και ιδιαίτερα προσαρμόσιμο ως προς το στυλ του. Αν για αρχή σε τρομάζει να χάσεις πολύ από το μήκος σου, μπορείς να διαλέξεις ένα μακρύ καρέ ή αλλιώς Lob Haircut. Τα μοντέρνα καρέ κουρέματα μπορούν να αναβαθμιστούν σε πιο σύγχρονα απλά προσθέτωντας layers ή πιο Shaggy αισθητική. Οι γυναίκες όλων των ηλικιών αλλά και με οποιοδήποτε τύπο μαλλιών μπορούν να φορέσουν το bob haircut καθώς και να το συνδυάσουν με την αγαπημένη τους τεχνική χρώματος.
Photo Gallery
Beauty Affects Mind

Butterfly Cut

Εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ‘90, το butterfly cut είναι ένα κούρεμα με μακριά φράτζα και layers στα μαλλιά. Έγινε πολύ περιζήτητο από την Jenifer Aniston στις πρώτες σεζόν από τα Φιλαράκια και γιαυτό θα το δεις και με το όνομα Rachel Cut. Το κούρεμα με layers ή φιλαριστό κούρεμα, είναι ένα διαχρονικό γυναικείο κούρεμα που στην πραγματικότητα δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα, όπως και το καρέ κούρεμα.
Photo Gallery

Creative Fashion Hair Cuts

B.A.M. Hair Salon

Ο Creative Director του bamhairsalon , Πάνος Προκόπης θα συζητήσει, θα οραματιστεί και θα δημιουργήσει μαζί σου το κούρεμα που ονειρεύεσαι.
Εάν δεν χωράς σε κουτάκια και θέλεις κάτι πολύ ιδιαίτερο και προσωποποιημένο, ο Πάνος θα σου δώσει ένα μοναδικό, δημιουργικό και εξατομικευμένο fashion cut για τα δικά σου γούστα και προσωπικό στυλ.

Hair Cuts Gallery

B.A.M. Hair Salon

Price List

B.A.M. Hair Salon

Γυναικείο Κούρεμα

από 45€

Book Online

Σχετικά Blog Post

B.A.M. Hair Salon

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Κάλεσέ μας

Ακολούθησέ μας στο Instagram

bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

diamond
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram