Ανταύγειες - Baby Lights

B.A.M. Hair Salon
Beauty Affects Mind

Ανταύγειες | Highlights

Η πιο κλασική και διαχρονική τεχνική μαλλιών που επιλέγουν συνήθως οι μελαχρινές που θέλουν να γίνουν ξανθές. Είναι επίσης κατάλληλες εάν υπάρχουν πολλά λευκά και θέλουμε να τα καμουφλάρουμε, έχοντας ένα περιποιημένο και πολύ κομψό κεφάλι. Αναφέρεται και σαν Blonding Technique από τους hair experts του bamhairsalon. Επιλέγουμε ανταύγειες όταν θέλουμε να πετύχουμε πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά. Η τεχνική ξεκινάει από τη ρίζα καταλήγωντας σε μήκη και άκρες. Η τεχνική για ανταύγειες είναι πολύ λεπτομερής και απαιτούνται αρκετές ώρες στο κομμωτήριο. Οι αποχρώσεις που μπορούμε να πετύχουμε είναι πάρα πολλές. Από χάλκινα ή μελί μέχρι ανοιχτά ξανθά, ασημί ή γκρί μαλλιά.
Photo Gallery
Beauty Affects Mind

Ανταύγειες | Μισό Κεφάλι

Όταν οι ανταύγειες, είναι η τεχνική που επιλέγεις για τα μαλλιά σου, τότε προτείνουμε τις ανταύγεις στο μισό κεφάλι για την ανανέωσή τους. Οι ανταύγειες είναι πολύ απαιτητικές στη συντήρηση τους που γίνεται συνήθως κάθε 3 μήνες, τόσο όσο αφορά τα χρήματα αλλά και το χρόνο που θα πρέπει να διαθέσεις. Οπότε, για να είναι πάντα περιποιημένες οι ανταύγειες σου, με πιο εύκολη και οικονομικότερη συντήρηση, οι ανταύγειες στο μισό κεφάλι είναι η υπηρεσία που ίσως σου ταιριάζει.
Photo Gallery
beauty affects mind

Baby Lights

Η τεχνική των baby lights εμπλέκει τη δημιουργία λεπτών και αραιών ανταυγειών στα μαλλιά, με σκοπό να προσθέσει λάμψη, φωτεινότητα και διάσταση στα μαλλιά σου. Οι ανταύγειες "παρομοιάζονται" με τις φυσικές "ανταύγειες" που είχαν τα μαλλιά των παιδικών σας χρόνων, όταν τα χτυπούσε ο ήλιος. Η τεχνική γίνεται με πολύ λεπτές τομές κατά μήκος της τρίχας, δημιουργώντας ένα φυσικό αποτέλεσμα που αναβαθμίζει την εμφάνιση των μαλλιών. Η τεχνική είναι κατάλληλη για όλα τα χρώματα μαλλιών, αλλά συνήθως είναι πιο δημοφιλής σε φυσικά ξανθά ή ανοιχτά καστανά μαλλιά.
Photo Gallery
Marketing

SEO for E-Commerce

It real sent your at. Amounted all shy set why followed declared. Repeated.
Learn More

Hair Color Gallery

B.A.M. Hair Salon

Price List

B.A.M. Hair Salon

Ανταύγειες Μισό Κεφάλι

Με Ρεφλέ

Από 105€

Book Online

Ανταύγειες - Baby Lights

Με Ρεφλέ

Από 155€

Book Online

Highlights Blog Posts

B.A.M. Hair Salon

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Κάλεσέ μας

Ακολούθησέ μας στο Instagram

bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

heart-pulsethumbs-up
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram