Cowboy Copper Hair Color, η απόλυτη τάση στα μαλλιά

The Cowboy Copper Hair Color: Ένα Καυτό Φαινόμενο

Στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο των τάσεων στα μαλλιά, ένα καινούριο look ήρθε να ξεχωρίσει σαν ένα λαμπερό ηλιοβασίλεμα πάνω από το λιβάδι: Cowboy Copper Hair Color.

Αυτή η φλογερή και σαγηνευτική απόχρωση μας έχει κερδίσει για καλό λόγο.

Αν αναζητάτε μια μεταμόρφωση μαλλιών που εκπέμπει ζεστασιά και ζωντάνια παράλληλα, μην ψάξετε πέρα από αυτή τη μαγευτική συγχώνευση χάλκινων - καφέ και κόκκινων - καφέ αποχρώσεων.

Ενώ έχουμε συνηθίσει να ψάχνουμε το sunkissed αποτέλεσμα στα μαλλιά με τα ξανθά balayage, τώρα έχουμε τις φλογερές αποχρώσεις ενός ηλιοβασιλέματος της ερήμου στη χρυσή ώρα.

Αυτό το χρώμα μαλλιών ενσωματώνει το πνεύμα της Άγριας Δύσης και το ζωντανεύει με έναν εκπληκτικό και σύγχρονο τρόπο.

Πως πετυχαίνουμε το απόλυτο Cowboy Copper Hair Color:

Το Cowboy Copper χρώμα μαλλιών δεν είναι ένα κλασσικό χάλκινο ή κόκκινο χρώμα από τη ρίζα ως τις άκρες.

Για να είναι πετυχημένο και να φαίνεται ακριβό, θα πρέπει να έχει διάσταση στα μαλλιά και να δημιουργείται παιχνίδι με τους τόνους των χρωμάτων της συγκεκριμένης παλέτας.

Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα λοιπόν είναι το balayage / hair contouring ή οι ανταύγειες!

Σε ποιον ταιριάζει;


Ένα από τα πιο ελκυστικά στοιχεία του Cowboy Copper Hair Color είναι η ευελιξία του.

Συμπληρώνει ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων δέρματος, καθιστώντας το μια φανταστική επιλογή για πολλά άτομα. Ας δούμε ποιοι μπορούν να το αναδείξουν:

  1. Ζεστοί τόνοι δέρματος: Το Cowboy Copper Hair Color ενισχύει τη φυσική ζεστασιά στην επιδερμίδα σας, δημιουργώντας μια αρμονική και λαμπερή εμφάνιση. Εάν έχετε ζεστούς υποτόνους στο δέρμα σας, αυτή η απόχρωση θα κάνει τα χαρακτηριστικά σας να αναδυθούν.
  2. Ανοιχτό δέρμα: Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το Cowboy Copper Hair Color δεν είναι αποκλειστικό για όσους έχουν πιο σκούρο δέρμα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να κάνει υπέροχα αντίθεση με το ανοιχτόχρωμο δέρμα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η έντονη αντίθεση μεταξύ του τόνου των μαλλιών και του δέρματος εφιστά την προσοχή στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.
  3. Πιο σκούρες αποχρώσεις δέρματος: Για όσες έχετε πιο βαθιά , σκούρα επιδερμίδα, το Cowboy Copper Hair Color μπορεί να προσθέσει μια εκπληκτική διάσταση και ζεστασιά στη συνολική εμφάνισή σας δουλεύοντας τους υποτόνους σε πιο βιολέ ή κόκκινες αποχρώσεις και προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα των χρωμάτων.
  4. Περιπετειώδη κορίτσια: Τελικά, αυτή η τάση στα μαλλιά ταιριάζει σε όποιον έχει αίσθηση περιπέτειας και επιθυμία να ξεχωρίσει και να πειραματιστεί με το χρώμα των μαλλιών του!

Διατήρηση του χρώματος μαλλιών Cowboy Copper


Το να αποκτήσετε το Cowboy Copper Hair Color είναι μόνο το μισό ταξίδι. Η διατήρησή του είναι εξίσου σημαντική για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας στην καλύτερη εμφάνιση. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη διατήρηση αυτής της εντυπωσιακής απόχρωσης:

  1. Χρησιμοποιήστε προϊόντα που προστατεύουν το χρώμα: Επενδύστε σε σαμπουάν και μαλακτικά ειδικά σχεδιασμένα για κόκκινα και χάλκινα μαλλιά. Αυτά τα προϊόντα βοηθούν στη διατήρηση της ζωντάνιας του χρώματος των μαλλιών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  2. Περιορίστε το λούσιμο: Το συχνό λούσιμο μπορεί να αφαιρέσει το χρώμα των μαλλιών σας. Χρησιμοποιήστε ξηρό σαμπουάν στα ενδιάμεσα λουσίματα για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας φρέσκα.
  3. Ξεβγάλματα με κρύο νερό: Το ζεστό νερό μπορεί να κάνει το χρώμα των μαλλιών σας να ξεθωριάζει πιο γρήγορα. Προτιμήστε κρύο νερό όταν ξεβγάζετε τα μαλλιά σας, καθώς σφραγίζει τα λέπια της τρίχας και κλειδώνει το χρώμα.
  4. Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία: Η έκθεση στον ήλιο μπορεί να οδηγήσει σε ξεθώριασμα του χρώματος. Κάθε φορά που περνάτε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, προστατέψτε τα μαλλιά σας από τις ακτίνες UV με προϊόντα μαλλιών που προστατεύουν από τον ήλιο.
  5. Επαγγελματική Συντήρηση: Τα τακτικά ραντεβού στο κομμωτήριο για ανανέωση της ρίζας ή του ρεφλέ θα βοηθήσουν στη διατήρηση της ζωντάνιας του χρώματος των μαλλιών. Εμείς θα σας προτείνουμε και εξατομικευμένη ρουτίνα για τον τύπο των μαλλιών σας.

Γιατί αξίζει να το δοκιμάσετε


Το Cowboy Copper Hair Color δεν είναι μια απλή βαφή κόκκινου ή χάλκινου χρώματος. Αυτό το χρώμα μαλλιών ξεχωρίζει και γίνεται statement για το look σας. Είναι μια εξελιγμένη και πιο πολυτελή εκδοχή των κόκκινων και χάλκινων αποχρώσεων, που παντρεύονται μαγευτικά σε ένα συνολικό χρώμα μαλλιών.

Αγκαλιάστε το πνεύμα της Άγριας Δύσης με το Cowboy Copper Hair Color. Είναι κάτι περισσότερο από μια τάση στα μαλλιά. Είναι μια τολμηρή έκφραση της ατομικότητάς σας και μια απόδειξη της περιπετειώδους πλευράς σας.

Σέλα λοιπόν και οδηγήστε το trend wave! Δεν θα απογοητευτείτε από τη φλογερή γοητεία αυτής της σαγηνευτικής απόχρωσης.

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram