Ποετοιμασία των μαλλιών πριν τις διακοπές. Τι προτείνουν οι hair experts ώστε να έχετε υγιή και εύκολα διαχειρίσιμα μαλλιά στις διακοπές σας

Προετοιμασία και φροντίδα των μαλλιών πριν τις διακοπές.

Ήρθε επιτέλους η στιγμή του χρόνου που όλοι περιμέναμε! Οι διακοπές του καλοκαιριού!

Θα χαλαρώσουμε και θα βγούμε από την καθημερινότητας της πόλης , την τόσο απαιτητική και πολλές φορές δύσκολη ρουτίνα μας.

Οι διακοπές είναι η σωτηρία μας για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές όπου δεν θα χρειάζεται να σκεφτόμαστε τι να φορέσουμε ή πως θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας. Ας εστιάσουμε στη φροντίδα του εαυτού μας αντίθετα!

Το καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά και ελευθερία! Ήρθε η στιγμή να αφήσουμε τη φυσική (και μαυρισμένη ) ομορφιά μας να λάμψει !

Έχοντας στο νού μας λοιπόν οτι δεν θέλουμε να κουβαλάμε πολλά προιόντα περιποίησης ή πιστολάκι και πρέσα στις διακοπές μας , τι μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε όμορφα φυσικά μαλλιά χωρίς απαιτητικό styling? Και παράλληλα πως μπορούμε να προστατέψουμε τα μαλλιά μας από την αφυδάτωση?

Η απάντηση είναι η σωστή προετοιμασία! Και πως θα το κάνουμε αυτό?

Οι hair experts του bam hair salon παρακάτω σου προτείνουν κάποιες θεραπείες στο κομμωτήριο με διάρκεια ώστε να ευχαριστηθείς τα μαλλιά σου και να τα διατηρήσεις υγειή  καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών σου απολαμβάνοντας τις βουτιές στη θάλασσα αλλά και την ηλιοθεραπεία!

  1. Θεραπεία ενυδάτωσης και λάμψης

Η θεραπεία ενυδάτωσης και λάμψης γίνεται στο λουτήρα. Δίνει στα μαλλιά την απαραίτητη υγρασία που χρειάζονται ώστε να μείνουν ενυδατωμένα και λαμπερά.

  1. Θεραπεία αντηλιακής προστασίας

Και όμως υπάρχει! Μπορεί να γίνει μόνη της η συνδιαστικά με τη θεραπεία ενυδάτωσης και λάμψης ή κάποιας άλλης θεραπείας ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας (π.χ. θεραπεία τριχωτού , αναδόμηση και επανόρθωση, λείανση, όγκου και πύκνωσης)

  1. Θεραπεία Color Boost

Ενυσχύει το χρώμα σε βαμμένα μαλλιά ακόμη και σε ξανθά και αφήνει λαμπερό αποτέλεσμα στο χρώμα.

Όλες οι παραπάνω θεραπείες μπορούν να συνυαστούν σε μια επίσκεψη.

Τα οφέλη και των 3 παρα πάνω θεραπειών διαρκούν μια εβδομάδα, και προτείνουμε να γίνουν από 1 έως 3 ημέρες πριν φύγετε για τις διακοπές σας!

  1. Θεραπεία Botox NANOKERATIN SYSTEM

Μια θεραπεία μαλλιών που εμπλουτίζει τα μαλλιά με τη βασική πρωτεινη της τρίχας την κερατίνη.

Η θεραπεία botox κερατίνης εξαλλείφει το φριζάρισμα , θρέφει και ενυδατώνει τα μαλλιά και είναι κατάλληλη για φυσικά ή και βαμμένα μαλλιά.

Η διάρκεια της θεραπείας botox δεν συνδιάζεται με κάποια από τις παρα πάνω θεραπείες και διαρκεί από 6 έως 8 εβδομάδες.

Προτείνουμε να γίνει από 1 έως 3 εβδομάδες πριν φύγετε για τις διακοπές σας.

Διατήρηση και φροντίδα των μαλλιών στις διακοπές:

Για να συνεχίσετε τη σωστή φροντίδα των μαλλιών στις διακοπές κατά τη διάρκεια του μπάνιου στη θάλασσα αλλά και μετά τον ήλιο προτείνουμε να έχετε μαζί σας τουλάχιστον ένα ή κάποιο συνδυασμό από τα παρακάτω:

  1. Leave In Conditioner με αντηλιακή προστασία

Ένα προιόν – θεραπεία που μπορείτε να έχετε μαζί σας στην παραλία. Θα ενυδατώσει τα μαλλιά, θα τα ξεμπερδέψει και παράλληλα θα τα προστατέψει από τις ακτίνες του ήλιου.

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά το λούσιμο.

  1. Serum ενυδάτωσης και λάμψης με οργανική παπάγια.

Εφαρμόζεται μετά το λούσιμο και πριν το conditioner.

Δίνει λάμψη , υγρασία και εύκολο ξεμπέρδεμα στα μαλλιά.

  1. Travel size μάσκα μαλλιών

Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία θεραπειών – μάσκας μαλλιών σε συσκευασία ταξιδίου για να εξικονομίσετε χώρο στο νεσεσέρ σας!

Εφαρμόζεται πάντα μετά το λούσιμο:

Αφού ταμπονάρουμε τα μαλλιά με μια πετσέτα, περιμένουμε στο χρόνο αναμονής που μας δίνουν οι οδηγίες και ξεβγάζουμε.

Τελειώνουμε πάντα με conditioner για να κλειδώσουμε τα θρεπτικά συστατικά της μάσκας μέσα στην τρίχα μας.

Δείτε τις διακοπές όχι μόνο σαν απόδραση από τη δουλειά αλλά και σαν μια τέλεια ευκαιρία να φροντίσετε τον ευατό σας όπως δεν μπορείτε να κάνετε πάντα στην καθημερινότητα σας!

Ο χρόνος είναι με το μέρος σας . Δώστε στον ευατό σας τη φροντίδα που του αξίζει και λάμψτε μέσα από τη φυσική σας ομορφιά!

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram