Νυφικό Χτένισμα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την προετοιμασία των μαλλιών σου πριν την μεγάλη μέρα !

Εαν σχεδιάζεις να παντρευτείς μέσα στο καλοκαίρι καταλαβαίνουμε πως θές να είσαι η καλύτερη εκδοχή του ευατού σου! Αφού βρήκες το φόρεμα , το επόμενο βήμα είναι να χτίσεις το look σου με το κατάλληλο styling στα μαλλιά σου. Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να αντικατροπτίζει την προσωπικότητα σου και το κατάλληλο χτένισμα θα πρέπει […]

Εαν σχεδιάζεις να παντρευτείς μέσα στο καλοκαίρι καταλαβαίνουμε πως θές να είσαι η καλύτερη εκδοχή του ευατού σου!

Αφού βρήκες το φόρεμα , το επόμενο βήμα είναι να χτίσεις το look σου με το κατάλληλο styling στα μαλλιά σου.

Το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να αντικατροπτίζει την προσωπικότητα σου και το κατάλληλο χτένισμα θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με την επιλογή του νυφικού και των αξεσουάρ που έχεις επιλέξει για την πιο ρομαντική μέρα της ζωής σου.

Αυτή είναι και η πρώτη μας συμβουλή όσο αφορά το χτένισμα που θα επιλέξεις για τον γάμο σου.

Σε αυτό το άρθρο όμως οι Hair experts του B.A.M. Hair Salon θα σου δώσουν τις καλύτερες συμβουλές για το πως να προετοιμάσεις τα μαλλιά σου για την μεγάλη μέρα.

Η Υγεία των μαλλιών σου

Για να είσαι η καλύτερη εκδοχή του ευατού σου την ημέρα του γάμου σου θα πρέπει να βάλεις σε προτεραιότητα την συνολική υγεία σου καθώς και την υγεία των μαλλιών σου.

Φυσικά μια ισορροπημένη διατροφή θα βοηθήσει τα μαλλιά σου, όμως μπορείς να boostάρεις την τρίχα σου με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά ώστε να είναι λαμπερά και εύκολα διαχειρίσιμα την ημέρα που θα χτενιστείς.

Βάλε λοιπόν τις θεραπείες μαλλιών μια φορά την εβδομάδα στην ρουτίνα προετοιμασίας σου κάνοντας τις κατάλληλες θεραπείες για τα δικά σου μαλλιά και τις ανάγκες τους στο κομμωτήριο και στο σπίτι εναλάξ.

Την κατάλληλη θεραπεία θα στην προτείνει ο hair expert ώστε να είναι εξατομικευμένη για τις ανάγκες του τριχωτού και των μαλλιών σου.

Παράλληλα κάνε ενδιάμεσα λίγες θεραπείες αποτοξίνωσης του τριχωτού και των μαλλιών.

Η απολέπιση του τριχωτού επίσης θα βοηθήσει να καθαρίσει απαλά τα μαλλιά, να αφαιρέσει κατάλοιπα από το τριχωτό , να αποτοξινώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα!⁠

Συνδιαστικά με το μασάζ του τριχωτού θα βοηθήσει στο να αποβάλεις το στρές και να χαλαρώσεις!

Το κούρεμα σου

Ο Πάνος Προκόπης , Hair Expert και Creative Director του B.A.M. Hair Salon, προτείνει να κάνεις το κούρεμα σου ενα μήνα πριν. Αυτό δίνει στα μαλλιά την ευκαιρία να «καθίσουν» σωστά και να τα συνηθίσεις και εσύ.

Εαν σκέφτεσαι να κάνεις μια δραματική αλλαγή στο μήκος και το κούρεμα σου, τότε καλό θα έιναι τουλάχιστον ένα χρόνο πριν να έχεις δοκιμάσει αυτό το κούρεμα ώστε να είσαι προετοιμασμένη και αποφασισμένη γαι το αν θα είναι τελικά αυτό το κούρεμα η νυφική σου επιλογή.

Το Χρώμα των μαλλιών σου

Η αλλαγή ή η τελειοποίηση του χρώματος των μαλλιών σου μπορεί να είναι ένας εφιάλτης όταν βρίσκεσαι λίγες μέρες πριν τη τελετή. Σε ενθαρρύνουμε να ολοκληρώσεις το χρώμα των μαλλιών σου τουλάχιστον 6 εβδομάδες πριν από τον γάμο.

Αυτό σου δίνει το χρόνο να βεβαιωθείς ότι αυτό είναι το χρώμα των μαλλιών που πραγματικά θέλεις για την ημέρα του γάμου σου. Θα σου δώσει επίσης χρόνο να δοκιμάσεις το φόρεμά σου με αυτό το χρώμα μαλλιών για να βεβαιωθείς ότι είναι το σωστό.

Να έχεις στο νου σου ότι το χρώμα των μαλλιών μπορεί τελικά να επηρεάσει το στυλ και τη λήψη αποφάσεων γύρω από την τελική νυφική ​​σου εμφάνιση.

Αν από την άλλη μένεις συνεπείς και διατηρείς το τρέχων χρώμα σου, κάνε κράτηση για να φρεσκάρεις τον τόνο  των μαλλιών σου μια εβδομάδα πριν την τελετή.

Η επιλογή του νυφικού χτενίσματος

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, η επιλογή του χτενίσματος θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με το στυλ του νυφικού φορέματος.

Ο  σκοπός του χτενίσματος στην νυφική εμφάνιση είναι να συμπληρώνει και να αναδυκνείει το φόρεμα.

Κάτι ακόμη σημαντικό που θα πρέπει να σκεφτείς για την επιλογή του χτενίσματος είναι η διαχρονικότητα. Θέλεις όταν θα κοιτάς τις φωτογραφίες του γάμου σου 10 χρόνια αργότερα να μοιάζει ακόμη συγχρονο και κομψό.

Εάν έχεις ακόμα χρόνο μπροστά σου για την ημέρα του γάμου σου, ξεκίνα άμεσα την προετοιμασία των μαλλιών σου και δοκίμασε διάφορα Χτενίσματα για να βρείς αυτό που σου ταιριάζει!

Εαν δεν έχεις πολύ χρόνο, πάλι μπορείς να κάνεις κάποια θεραπεία και αρκετές δοκιμές ώστε να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου την πιο ρομαντική μέρα της ζωής σου!

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram