Τα 4 βασικά Tips για την περιποίηση των μαλλιών τον Χειμώνα που πρέπει να γνωρίζεις

Winter Hair Care

Ο χειμώνας μπορεί να είναι μία πρόκληση για τα μαλλιά και το δέρμα μας.

Όπως το καλοκαίρι  χρειαζόμαστε ειδική περιποίηση και προστασία από τον ήλιο, έτσι και τον χειμώνα αντίστοιχα πρέπει να προστατεύουμε τα μαλλιά μας από την ξηρότητα και να τα διατηρούμε ενυδατωμένα.

Σε αυτό το άρθρο σας δίνουμε tips για να προστατέψετε τα μαλλιά σας κατά τους χειμερινούς μήνες:

1. Ενυδάτωση από μέσα προς τα έξω

Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για τα μαλλιά και το δέρμα μας. Όπως και το καλοκαίρι έτσι και το χειμώνα δεν πρέπει να παραλείπουμε την ενυδάτωση του οργανισμού μας, γιαυτό μην ξεχνάτε να πίνετε το νερό σας! Οι ειδικοί λένε 2 λίτρα την ημέρα!

2. Ελέγξτε το περιβάλλον σας

Το μόνο μέρος όπου μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του περιβάλλοντός σας είναι το σπίτι σας. Δυστυχώς όταν είστε έξω η στη δουλειά δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα, γιαυτό προτείνουμε να έχετε έναν αφυγραντήρα για να ελέγχετε την υγρασία τις ώρες που βρίσκεστε στο σπίτι και κατά την διάρκεια του ύπνου.

 3. Δημιουργήστε μια ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας

Αφού βρείτε τα κατάλληλα προιόντα που ταιριάζουν στα μαλλιά σας, ήρθε η ώρα να τα χρησιμοποιήσετε σωστά.

Να θυμάστε πως δεν χρειάζονται πολλά προιόντα. Όσο πιο minimal κρατήσετε την συλλογή των προιόντων για τα μαλλιά σας, τόσο πιο ευχάριστη , γρήγορη και εύκολη θα είναι η ρουτίνα των μαλλιών σας. Μην ξεχνάτε πως η ποιότητα των προιόντων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία των μαλλιών σας.

Να θυμάστε πως για ό,ποιο πρόβλημα και να αντιμετωπίζετε με τα μαλλιά σας η καλύτερη και πιο σοφή επιλογή είναι η επίσκεψη σε έναν επαγγελματία. Αφήστε λοιπόν τα δύσκολα σε αυτούς και εσείς περιοριστείτε στα βασικά και απαραίτητα σύμφωνα με τη συμβουλή του hair expert σας.

Σύμφωνα με την καθημερινή ρουτίνα και το προγραμμά σας λοιπόν, διαλέξτε ποιές μέρες θέλετε να αφιερώσετε για να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας ώστε να δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και την προσοχή που χρειάζονται.

    4. Μη βγαίνετε έξω με βρεγμένα μαλλιά

Εκτός από τον προφανή λόγο που δεν πρέπει να βγαίνουμε με βρεγμένα μαλλιά το χειμώνα, υπάρχει και άλλος ένας λόγος  που χαλάει την ποιότητα των μαλλιών σας.

Ο κρύος αέρας διαστέλλει την βρεγμένη τρίχα με αποτέλεσμα τα μαλλιά να γίνονται πιο επιρρεπή στο σπάσιμο , γιαυτό προσοχή κυρίως εαν έχετε βαμμένα ή βαμμένα ξανθά μαλλιά!

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram