Θα είναι το αντίστροφο Balayage το επόμενο Hairtrend?

Το Balayage είναι η πιο δημοφιλής τάση σε τεχνική χρώματος για τα μαλλιά από το 2017. Το ανεπιτήδευτο , φυσικό αποτέλεσμα της τεχνικής αυτής που γίνεται ελεύθερα από τον τεχνίτη σαν να «ζωγραφίζει» τα μαλλιά, τοποθετώτας πινελιές στη μέση και άκρες των μαλλιών χωρίς να αγγίζουν τη ρίζα , δημιουργεί ένα πολύ φυσικό και σταδιακό […]

Το Balayage είναι η πιο δημοφιλής τάση σε τεχνική χρώματος για τα μαλλιά από το 2017.

Το ανεπιτήδευτο , φυσικό αποτέλεσμα της τεχνικής αυτής που γίνεται ελεύθερα από τον τεχνίτη σαν να «ζωγραφίζει» τα μαλλιά, τοποθετώτας πινελιές στη μέση και άκρες των μαλλιών χωρίς να αγγίζουν τη ρίζα , δημιουργεί ένα πολύ φυσικό και σταδιακό άνοιγμα στο χρώμα των μαλλιών από τη φυσική πιο σκούρα ρίζα προς ξανοιγμένες άκρες.

Το αντίστροφο Balayage βασίζεται πάνω στην ίδια ακριβώς τεχνική που σκοπό έχει αυτή την πολύ ομαλή και σταδιακή  μετάβαση των χρωμάτων. Η διαφορά? Ανοιχτό χρώμα στη ρίζα και πιο σκούρες άκρες.

Η τοποθέτηση των χρωμάτων λοιπόν γίνεται αντίστροφα!

Αντίστροφο Balayage για να δημιουργήσουμε το κανονικό Balayage

Η τεχνική του αντίστροφου Balayage μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να δημιουργήσουμε ένα κανονικό Balayage σε μαλλιά που έχουν ανταύγειες ή είναι βαμμένα όλα ξανθά.

Ο τεχνίτης δουλεύει την ίδια ελεύθερη τεχνική αυτή τη φορά  όμως από ρίζα μέχρι μέση των μαλλιών σε πιο σκούρα βάση κοντά στο φυσικό σας  χρώμα ώστε να δημιουργήσει αυτή την ομαλή ματάβαση από σκούρα βάση σε ανοιχτές άκρες όπως έχει το κανονικό Balayage!

Το αντίστροφο Balayage με ανοιχτό χρώμα στη ρίζα και πιο σκούρα μήκη και άκρες δεν ξέρουμε εαν θα προτιμηθεί από τις Ελληνίδες, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι το Balayage ήρθε για να μείνει ως η πιο δημοφιλής τάση μαλλιών και για το 2021!

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram