Θεραπεία Botox Κερατίνης

View this post on Instagram TrendingΕπίτευξη όγκου: Συμβουλές για να δώσεις όγκο και σώμα στα ίσια μαλλιά A post shared by Beauty Affects Mind / B.A.M (@bamhairsalon.gr) Η Θεραπεία Botox Κερατίνης είναι μια θεραπεία που βοηθάει τα ατίθασα μαλλιά στο να μη φριζάρουν και να είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα. Η θεραπεία Botox Κερατίνης διαφέρει από […]

Η Θεραπεία Botox Κερατίνης είναι μια θεραπεία που βοηθάει τα ατίθασα μαλλιά στο να μη φριζάρουν και να είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα.

Η θεραπεία Botox Κερατίνης διαφέρει από μια θεραπεία κερατίνης καθώς η εφαρμογή της στο κομμωτήριο γίνεται σε πολύ πιο σύντομο χρόνο από μια θεραπεία κερατίνης και κρατάει λιγότερο διάστημα έως και 2 μήνες ανάλογα την ποιότητα των μαλλιών σας.

Το αποτέλεσμα λείανσης που έχει το botox κερατίνης σε σχέση με τη θεραπεία κερατίνης δεν είναι τόσο δυνατό όσο στην κανονική θεραπεία κερατίνης , που σημαίνει πως θα μας αφαιρέσει μεν το φριζάρισμα και θα μας βοηθήσει στο να διαχειριστούμε τα μαλλιά αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό όπως σε μια θεραπεία λείανσης κερατίνης όπου είναι πιο δυνατή, και τα αποτελέσματά της είναι πιο εντονα και κρατούν περισσότερο διάστημα.

Η θεραπεία Botox κερατίνης  προτείνεται σε μαλλιά σπαστά , με σκληρή υφή που φριζάρουν εύκολα. Εαν τα μαλλιά σας είναι πολύ σγουρά και επιθυμείτε εύκολα ίσια και λεία μαλλιά στην καθημερινότητά σας, τότε προτείνουμε την θεραπεία λείανσης κερατίνης για πιο δυνατό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει περισσότερο και θα κάνει το ίσιωμα των μαλλιών σας παιχνίδι!

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram