Επίτευξη όγκου: Συμβουλές για να δώσεις όγκο και σώμα στα ίσια μαλλιά

Voluminus Straight Hair is actually easy to achieve.

Όταν πρόκειται για το styling των μαλλιών, επιδιώκεις να προσθέσεις όγκο στα ίσια μαλλιά σου, κάτι που είναι συχνά το κύριο σου μέλημα.

Ευτυχώς, έχουμε συμβουλές και κόλπα που μπορείς να ενσωματώσεις στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης μαλλιών.

Από την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων μέχρι την εξοικείωση με τις τεχνικές styling, αυτός ο περιεκτικός οδηγός θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τα ογκώδη μαλλιά που πάντα επιθυμούσες.

Καταρχάς, η βάση για την επίτευξη όγκου ξεκινά με την επιλογή του κατάλληλου σαμπουάν και μαλακτικού. Επέλεξε φόρμουλες όγκου που είναι ελαφριές και σχεδιασμένες ειδικά για λεπτά ή ίσια μαλλιά, ώστε να προσθέτουν σώμα χωρίς να τα βαραίνουν.

Ένα επόμενο βήμα που μπορείς να κάνεις είναι η χρήση ενός Root Lifter ή ενός Spray Volumizing. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να σου προσφέρουν επιπλέον ανύψωση στις ρίζες, προσθέτοντας όγκο και διάρκεια στο styling σου.

Το κούρεμα παίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του όγκου.

Τα φιλαριστά κουρέματα μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία κίνησης και υφής, κάνοντας τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο πυκνά και γεμάτα. Επίλεξε ένα κούρεμα με layers που θα συμπληρώνει το σχήμα του προσώπου σου και θα ενισχύει τη φυσική υφή των μαλλιών σου.

Όσον αφορά τις τεχνικές στεγνώματος, η χρήση μιας στρογγυλής βούρτσας μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ανύψωσης των μαλλιών στη ρίζα.

Extra tip: Στέγνωσε πολύ καλά τις ρίζες των μαλλιών σου ανάποδα.

Επιπλέον, το κρεπάρισμα τμηματικά μπορεί να προσθέσει πρόσθετο όγκο και υφή στα μαλλιά σου.

Η επιλογή ελαφριών προϊόντων styling, μπορεί να προσφέρει την υφή και το κράτημα που χρειάζεσαι χωρίς να βαραίνουν τα μαλλιά.

3 κινήσεις για πλούσιο όγκο σε ίσια μαλλιά

Τέλος, μην ξεχνάς την τακτική συντήρηση και τακτικά κούρεμα για να διατηρείς τα μαλλιά σου υγιή και γεμάτα όγκο.

Η επίτευξη όγκου για ίσια μαλλιά δεν χρειάζεται να είναι πρόκληση. Με τα σωστά προϊόντα, τεχνικές και συντήρηση, μπορείς να δημιουργήσεις ογκώδη μαλλιά που ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου. Ενσωμάτωσε αυτές τις συμβουλές και κόλπα στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου για να προσθέσεις σώμα και πληρότητα στα ίσια μαλλιά σου, αγκαλιάζοντας τη φυσική σου ομορφιά με ενισχυμένο όγκο και στυλ.

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram