Λεπτά Μαλλιά : Κουρέματα για λεπτά μαλλιά που δείχνουν λίγα και αδύναμα

Η όψη των λεπτών μαλλιών μπορεί να αλλάξει δραματικά με τη δύναμη του ψαλιδιού

Το γνώριζες ότι η λύση στο να κάνεις τα λεπτά σου μαλλιά να φαίνονται πλουσιότερα είναι το κούρεμα?

Αν γίνει σωστά, ένα καλό κούρεμα μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του δροσερού, φυσικού και ανεπιτήδευτου όγκου.

Αυτό συμβαίνει γιατί μειώνεται το βάρος που τραβάει τα μαλλιά προς τα κάτω, με αποτέλεσμα ακόμη και χωρίς ιδιαίτερο styling τα μαλλιά να ανασηκώνονται φυσικά από τις ρίζες.

Η όψη των λεπτών μαλλιών μπορεί να αλλάξει δραματικά με τη δύναμη του ψαλιδιού. Και αν αυτό σε τρομάζει , παρα κάτω σου δείχνουμε μερικά θαυματουργά αποτελέσματα κουρεμάτων σε λεπτά μαλλιά που έχουμε δημιουργήσει στο bamhairsalon.

Τα οφέλη

ενός κουρέματος για λεπτά μαλλιά θα είναι να κρατάνε το οποιοδήποτε styling και να «γεμίσει» οπτικά η γραμμή των μαλλιών χωρίς να φαίνονται φαλακρά σημεία του κεφαλιού.

Τα μαλλιά που είναι λεπτά και πέφτουν μπορεί να είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων – θα μπορούσαν να είναι κληρονομικοί, να προκαλούνται από αλλαγές στη διατροφή, τον Covid, ή ακόμα και από τη γήρανση, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς.

Επομένως αν και εσύ έχεις λεπτά μαλλιά , μην ανυσηχείς γιατί δεν είσαι η μόνη!

Kαι φυσικά μπορείς να προσποιηθείς μια πιο γεμάτη τρίχα με το κατάλληλο κούρεμα συνδυαστικά με τα κατάλληλα προιόντα περιποίησης και styling.

Κουρέματα για πολύ λεπτά μαλλιά με τάση αραίωσης

 

“Η όψη των λεπτών μαλλιών μπορεί να αλλάξει δραματικά με τη δύναμη του ψαλιδιού”

Εάν θες να κρατήσεις το μήκος των μαλλιών σου, ακόμη και ένα κούρεμα με στρατηγικά κομμένα layers μπορούν να δώσουν όγκο στα σημεία που θες !

Κούρεμα Pixie σε λεπτά μαλλιά
Καρέ Κούρεμα σε λεπτά μαλλιά

Ο ρόλος του styling στα λεπτά μαλλιά

Το είδος του κουρέματος για λεπτά μαλλιά θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τον τύπο των μαλλιών σου και να συζητηθεί η σχέση που έχεις με το styling των μαλλιών σου.

Το styling των μαλλιών είναι πολύ βασικό για να φανεί το κουρεμα σου, αλλά και για να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο χοντρά και πιο πολλά.

Εαν το έχεις με το styling και σου αρέσει να δημιουργείς όμορφα χτενίσματα, μπορείς να κρατήσεις πιο μακριά τα μαλλιά σου ώστε να έχεις περισσότερες επιλογές.

Εαν δεν το έχεις καθόλου με το styling και δεν μπορείς να διαθέσεις χρόνο για αυτό, τα πιο κοντά μαλλιά σε στυλ pixie θα σου λύσουν τα χέρια καθώς θα δημιουργήσεις το signature στυλ σου χωρίς να χρειαστεί να διαθέτεις πολύ χρόνο για το styling των μαλλιών σου!

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram