Χαμηλής συντήρησης κουρέματα και τεχνικές χρωμάτων για γυναίκες που θέλουν μικρή δέσμευση με τα μαλλιά τους!

Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου και το έχεις αποφασίσει αλλά σε σταματάει το γεγονός ότι θα πρέπει να αυξήσεις τις επισκέψεις σου στο κομμωτήριο για να αναναιώνεις το κούρεμα ή το χρώμα στα μαλλιά σου ώστε να είσαι πάντα στην τρίχα. Φυσικά , άλλος ένας παράγοντας που σε σταματάει από το να […]

Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου και το έχεις αποφασίσει αλλά σε σταματάει το γεγονός ότι θα πρέπει να αυξήσεις τις επισκέψεις σου στο κομμωτήριο για να αναναιώνεις το κούρεμα ή το χρώμα στα μαλλιά σου ώστε να είσαι πάντα στην τρίχα.

Φυσικά , άλλος ένας παράγοντας που σε σταματάει από το να ανανεώσεις και να φρεσκάρεις την εμφάνιση σου είναι τα επαναλαμβανόμενα lockdowns.

Μετά από εβδομάδες χωρίς ραντεβού στο κομμωτήριο αναρωτιέσε ποιος ο λόγος να αναναιώσεις το look των μαλλιών σου αφού πιθανώς δεν θα μπορείς να το φρεσκάρεις.

Υπάρχει λόγος!

Ο βασικότερος λόγος που θα κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου είναι φυσικά για τον ευατό σου. Θα αναναιωθείς, θα σε δεις με άλλα μάτια και θα φτιάξεις τη διάθεση σου .

Αυτό που προτείνουμε ως hair experts για εσένα που φοβάσαι την δέσμευση με τα μαλλια σου για οποιοδήποτε λόγο είναι  οι αλλαγές χαμηλής συντήρησης στα μαλλιά είτε για κούρεμα είτε για χρώμα όπου το αποτέλεσμα θα είναι όσο πιο κοντά στα φυσικά σου μαλλιά.

Τι σημαίνει ο όρος «χαμηλής συντήρησης μαλλιά»?

Πρόκειται για κουρέματα ή τεχνικές χρώματος που δεν απαιτούν συχνές αναναιώσεις και επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Πάμε να δούμε μερικές προτάσεις από τους hair experts του B.A.M. Hair Salon.

Κουρέματα:

Το κούρεμα θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με τον τύπο των μαλλιών σου. Αυτό είναι κάτι που μόνο μετά από διαγνωση θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

Ένας έμπειρος στυλίστας μαλλιών θα μπορέσει να σου προτεινει το ιδανικό κούρεμα για τον τύπο των μαλλιών σου ώστε να μπορεί να συμπεριφέρετε και να μακραίνει σωστά σε βάθος χρόνου.

Σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε να μην κουρεύεσαι  συχνά , καθώς είναι ενάντια στην φιλοσοφία μας για υγειή μαλλιά ακόμη και όταν θες να τα μακρύνεις. Όμως όταν ένα κούρεμα είναι σωστό θα αντέξει και σε καιρούς καραντίνας!

Τεχνικές χρωμάτων:

Για μια φρέσκια και μοντέρνα αλλαγή μαλλιών όσο αφορά το χρώμα είναι η τεχική του balayage.

Σε αυτή την τεχνική εφαρμόζεται ξάνοιγμα σε μήκη και άκρες χωρίς να επηρεάζεται η ρίζα.

Ακόμα και αν μακρύνουν τα μαλλιά σας έως και 6 μήνες αργότερα, το αποτέλεσμα θα φαίνεται ακόμη όμορφο!

Μη φοβηθείτε ωστόσο σε αυτή την περίπτωση να δοκιμάσετε χρώμα στο balayage σας.

Τα χρωματιστά balayage μπορούν να είναι μια πιο προσωρινή επιλογή αφού ουσιαστικά η τεχνική βασίζεται στο ξάνοιγμα και έπειτα εφαρμόζουμε τον τόνο η το χρώμα που θέλουμε στα μαλλιά.

Ξεφτείτε το ξάνοιγμα των μαλλιών σαν ένα λευκό καμβά που επάνω θα βάλετε ότι χρώματα θέλετε για να τελειοποιήσετε το έργο σας.

Με τον καιρό το χρώμα θα φεύγει και θα μένει το ξανθό από την τεχνική ξανοίγματος.

Επίσης με κατάλληλα και ειδικά σαμπουάν θα μπορείτε να διατηρείτε το χρώμα σας φρέκο και ζωντανό!

Για χαμηλής συντήρησης χρωματιστό balayage διαλέξτε pastel αποχρώσεις!

Ολικό χρώμα μαλλιών:

Εάν βάφεις όλα τα μαλλιά και δεν κάνεις κάποια τεχική όπως ανταύγειες η balayage σου προτείνουμε να διαλέγεις αποχρώσεις κοντά στο φυσικό σου χρώμα. Μπορείς να ανοίξεις η να σκουρύνεις τα μαλλιά σου 2 με 3 τόνους από το φυσικό σου ώστε να μην φαίνεται η μεγάλη διαφορά όταν τα μαλλιά μακραίνουν στη ρίζα.

Γκρίζα μαλλιά:

Εαν τα μαλλιά σας έχουν γκριζάρει η τα λευκά είναι πάρα πολλά , προτείνουμε να δοκιμάσετε να μην τα καλύψετε με οποιαδήποτε χρώματα ακόμα και το χρώμα που είχατε παλιά σαν φυσικό.

Αντίθετα σας παροτρύνουμε να δοκιμάσετε να φτιάξετε το ήδη υπάρχον γκρί σας προσθέτοντας ίσως ανταύγειες ώστε να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο γκρί χρώμα σε όλο το κεφάλι.

Όταν μιλάμε για χαμηλής συντήρησης μαλλιά δεν εννοούμε ότι δεν χειάζεται να κάνουμε τίποτα στο σπίτι ούτε ότι δεν θα χρειαστεί να πάς ποτέ ξανά στο κομμωτήριο. Αυτό που μπορείς να καταφέρεις όμως είναι να επεκτείνεις το χρόνο σου μέχρι στην επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο ή και να δοκιμάσεις κάτι καινούριο εαν δεν έχεις ξανακάνει κάποια τεχνική στα μαλλιά σου!

Μην ξεχνάς να έχεις μια βασική ρουτίνα μαλλιών με σωστά προιόντα για τον τύπο των μαλλιών σου και φυσικά απαραίτητο βήμα σε μια ρουτίνα μαλλιών είναι οι θεραπείες (μάσκες μαλλιών ) στο σπίτι.

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram