Γυναικεία Κουρέματα: μοντέρνα κουρέματα για γυναίκες ανω των 50

Over 50 hair style Ideas

Η επιλογή κουρέματος για τη γυναίκα άνω των 50 είναι ουσιώδης. Το κατάλληλο κούρεμα έχει τη δύναμη να χαρίζει χάρη και κομψότητα σε κάθε ώριμη γυναίκα.

Είτε προτιμάς κάτι κλασικό είτε κάτι πιο μοντέρνο, οι hair experts του bamhairsalon θα σου δώσουν έμπνευση με τις προτάσεις τους πάρα κάτω.

Ένα σωστό κούρεμα για τον τύπο των μαλλιών σου σίγουρα θα σου χαρίσει ένα φρέσκο - λαμπερό look.

Αρκεί να είσαι 100% σίγουρη πως θέλεις να κάνεις την αλλαγή.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές δημοφιλείς ιδέες κουρεμάτων για γυναίκες άνω των 50.

Το bob: Ένα καρέ κούρεμα είναι πάντα μια κομψή επιλογή. Το κούρεμα φτάνει το πηγούνι ή λίγο πιο κάτω. Αυτό το μήκος αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και δημιουργεί έναν αέρα κομψότητας.

Φιλάρισμα για όγκο: Το φιλαριστό κούρεμα μπορεί να προσθέσει ή να αφαιρέσει όγκο από τα μαλλιά. Ανάλογα με την πυκνότητα των μαλλιών αλλάζει και η τεχνική κουρέματος για φιλαριστά μαλλιά. Ο στόχος με την τεχνική φιλαρίσματος είναι πάντα η φυσική κίνηση των μαλλιών.

Το pixie bob: Αν θέλεις κάτι πιο τολμηρό, το pixie bob (bixie) είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι ένας συνδιασμός του πολύ κοντού pixie κουρέματος με το καρέ. Είναι ένα ευκολοφόρετο κοντό και μοντέρνο κούρεμα που δίνει στυλ χωρίς προσπάθεια!

Με την προσθήκη χρώματος ή ανταύγειας θα απογειώσεις το κούρεμα κάνοντας το στυλ σου μοναδικό και ιδιαίτερο!

Το κλειδί για να πετύχει το κούρεμα σου είναι να επιλέξεις κάτι που σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Στο bamhairsalon κατά τη διαδικασία της διάγνωσης και της συμβουλευτικής συζητάμε για τις επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ και την προσωπικότητά σου αλλά κυρίως στον τύπο των μαλλιών σου.

Με το κατάλληλο κούρεμα, μπορείς να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να απολαύσεις ένα νέο επίπεδο αυτοπεποίθησης και ευεξίας!

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram