Βαφή Μαλλιών για άνδρες με τεχνική Balayage⁠.

Men's Hair Fashion.
Get The Look.

Πολύ συχνά, οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα κομψά μαλλιά εξ ολοκλήρου γυναικεία υπόθεση. Ωστόσο, το να είναι κάποιος όμορφος, περιποιημένος και να φροντίζει την εικόνα του είναι ουδέτερο ως προς το φύλο.
Και οι άνδρες που θέλουν να εντυπωσιάσουν ή να βελτιώσουν την εικόνα τους θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να τολμήσουν περισσότερα στα μαλλιά τους πέρα από ένα κλασσικό κούρεμα.

Η ανδρική μόδα το 2021 έχει μια αυξανόμενη τάση προς την αλλαγή των μαλλιών όσο αφορά το χρώμα και το χτένισμα. Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους και οι άνδρες πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτούν την εμπειρία μιας σημαντικής αλλαγής στα μαλλιά τους στο B.A.M. Hair Salon.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της τεχνικής του Balayage και του Strobing είναι το αναβαθμισμένο αποτέλεσμα που προσφέρει στα μαλλιά - κοντά ή μακριά. Εφαρμόζοντας αυτές τις τεχνικές πολύ προσεκτικά σε συγκεκριμένα σημεία του κεφαλιού , τα μαλλιά μπορούν να μετατραπούν αμέσως από θαμπά σε εντυπωσιακά λαμπερά και υγιή μαλλιά για τον άνδρα.

Οι λεπτές ανταύγειες που μπλέκουν με το φυσικό χρώμα των μαλλιών μπορούν να είναι τόσο διακριτικές ώστε να τονίσουν το σχήμα του προσώπου, το χρώμα του δέρματος και συνολικά να κάνουν τα μαλλιά πιο αισθητά.

Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνουν οι τεχνικές χρώματος καθώς και τα σημεία που θα τοποθετηθούν τα ξανοίγματα στα μαλλιά είναι μια δουλειά που πρέπει να γίνει από έμπειρους επαγγελματίες ώστε το χρώμα να σβήνει ομοιόμορφα χωρίς να φαίνεται ότι τα μαλλιά είναι βαμμένα , αλλά πως έχουν ένα φυσικό ξάνοιγμα στο χρώμα τους.

Μια τέτοια αλλαγή μαλλιών για τον άνδρα καθιστά έναν εξαιρετικό τρόπο για να αναδείξει την προσωπικότητα και το μοντέρνο στυλ του.

 

Το Balayage μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δώσει την εντύπωση της φυσικής υφής σε ένα χτένισμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν το άτομο έχει μαλλιά που είναι ίσια και μακριά και από τη φύση τους, τους λείπει το σχήμα και δεν έχουν στυλ. Το να φωτίσουμε λοιπόν τις περιοχές γύρω από το πρόσωπο θα δώσει στην εμφάνιση των μαλλιών περισσότερη διάσταση αλλά και υφή.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι οι ανταύγειες και το balayage ώς τεχνικές μαλλιών εξυπηρετούν διαφορετικό σκοπό για τους άνδρες από ότι για τις γυναίκες. Για τους άνδρες, οι ανταύγειες και το balayage αποσκοπούν να τονίσουν μικρές περιοχές των μαλλιών, ενώ το highlight των γυναικών συχνά πηγαίνει για πιο συνολικό και έντονο αποτέλεσμα.

Όπως έχουμε περιγράψει, η διαδικασία για να αποκτήσετε το τέλειο ξάνοιγμα μαλλιών είναι σχολαστική. Πρέπει να επιλεχθούν οι σωστοί τόνοι χρώματος και να γίνει προσεκτική εφαρμογή με επαγγελματικές τεχνικές για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Τόλμησε και εσύ μια τέτοια αλλαγή, και αναβάθμισε την εικόνα σου!

INSPIRATION 

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram