Θεραπείες Κερατίνης B.A.M. Hair Salon

Φριζάρουν τα μαλλιά σου και χρειάζονται ώρες για να τα ισιώσεις? Με την καινούρια επαναστατική θεραπεία κερατίνης που λανσάραμε στο B.A.M. You get it Done in time None!  Στο B.A.M. Hair Salon έχουμε δεσμευτεί να σου προσφέρουμε άριστη ποιότητα στα προιόντα και στις υπηρεσίες μας καθώς και να ακούμε στις ανάγκες σου. Γι'αυτό φέραμε στο σαλόνι μας την καινούρια […]

Φριζάρουν τα μαλλιά σου και χρειάζονται ώρες για να τα ισιώσεις?

Με την καινούρια επαναστατική θεραπεία κερατίνης που λανσάραμε στο B.A.M.

You get it Done in time None! 

Στο B.A.M. Hair Salon έχουμε δεσμευτεί να σου προσφέρουμε άριστη ποιότητα στα προιόντα και στις υπηρεσίες μας καθώς και να ακούμε στις ανάγκες σου.

Γι'αυτό φέραμε στο σαλόνι μας την καινούρια επαναστατική κερατίνη από την εταιρία Amazon που θα καλύψει όλες τις ανάγκες των  μαλλιών σου .

Πρόκειται για ένα εξατομικευμένο μείγμα κερατίνης το οποίο δημιουργούν οι hair experts του B.A.M. Hair Salon σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές σου και των μαλλιών σου.

Ένα προιόν που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία μας, καθώς μετά από Διάγνωση και Συμβουλευτική δημιουργείται αποκλειστικά για τον τύπο των μαλλιών σου.

Οι θεραπείες κερατίνης από την Amazon είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους μαλλιών.

Liss 10

 

Η Πρώτη Κερατίνη στον κόσμο που δεν χρειάζεται χρήση πρέσας! Πρόκειται για ένα θαύμα το οποίο μέσα από μια 2λεπτη εφαρμογή εξουδετερώνει δραστικά το φριζάρισμα έως 80%, ισιώνει τα μαλλιά, αφήνοντας τα απαλά με εξαιρετική λάμψη! Διάρκεια 6 έως 8 εβδομάδες.

Ισιωτική Θεραπεία

Πρόκειται για ένα μείγμα με οργανικά συστατικά που εισχωρούν στο πυρήνα της τρίχας μειώνοντας το φριζάρισμα έως και 100% , αφήνοντας τα μαλλιά ίσια, λαμπερά και απαλά! Διάρκεια έως 6 μήνες.

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram