Φυτικές Βαφές Μαλλιών | Διαφορές με βαφές μαλλιών χωρίς αμμωνία.

Σίγουρα πολλές γυναίκες σήμερα ψάχνουν πιο φυσικά προιόντα για να βάφουν τα μαλλιά τους , με λιγότερα χημικά που όμως θα τους δίνουν το μέγιστο αποτέλεσμα σε κάλυψη λευκών, γκάμα χρωματων και λάμψη. Υπάρχει τελικά Φυτική βαφή μαλλιών? Η απάντηση είναι ότι υπάρχει Φυτική βαφή μαλλιών και ονομάζεται Χένα. Η Χένα είναι η μόνη βαφή […]

Σίγουρα πολλές γυναίκες σήμερα ψάχνουν πιο φυσικά προιόντα για να βάφουν τα μαλλιά τους , με λιγότερα χημικά που όμως θα τους δίνουν το μέγιστο αποτέλεσμα σε κάλυψη λευκών, γκάμα χρωματων και λάμψη.

Υπάρχει τελικά Φυτική βαφή μαλλιών?

Η απάντηση είναι ότι υπάρχει Φυτική βαφή μαλλιών και ονομάζεται Χένα.

Η Χένα είναι η μόνη βαφή μαλλιών Φυτικής προέλευσης στο 100%, περιέχει δηλαδή χρωστικά που παίρνουμε κατευθείαν από τη φύση και δεν περιέχει αμμωνία.

Οι υπόλοιπες βαφές μαλλιών που αναφέρονται ως φυτικές έχουν βάση φυτικά συστατικά αλλά έχουν υποστεί χημική επεξεργασία.

Οι ουσιώδεις διαφορές στις φυτικές βαφές και στις βαφές χωρίς αμμωνία είναι ότι στις βαφές μαλλιών από το φαρμακείο δεν υπάρχει μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και πολλές φορές αυτές οι βαφές δεν έχουν το αποτέλεσμα που υπόσχονται. Δεν γίνεται η κάλυψη λευκών με μεγάλη επιτυχία, η διάρκειά τους είναι πολύ μικρη και δεν έχουν καλλυντικές ιδιότητες με αποτέλεσμα να αφυδατώνουν τα μαλλιά. Γι αυτό το λόγο δεν τις επιλέγουν οι κομμωτές.

Οι βαφές μαλλιών χωρίς αμμωνία στο κομμωτήριο είναι πάντα πιο καλλυντικές προς την ποιότητα της τρίχας, εγγυόνται κάλυψη λευκών στο 100% και μας προσφέρουν μεγάλη γκάμα αποχρώσεων ( Ναι , και για σένα που λατρεύεις τα κόκκινα και χάλκινα χρώματα).

Αυτές είναι οι βασικές διαφορές των φυτικών βαφών χένα με τις βαφές χωρίς αμμωνία, και μην ξεχνάμε πως ο φαρμακοποιός μας είναι ειδικός στα φάρμακα. Για τα μαλλιά μας εμπιστευόμαστε πάντα τον κομμωτή μας ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται το χρώμα μας!

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299
Χαϊμαντά 33, Χαλάνδρι, 152 34

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram