Επένδυση στην υγεία των μαλλιών: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός με προϊόντα που πρέπει να ξεκινήσεις να επενδύεις τα χρήματα σου, για υπέροχα μαλλιά.

Τα προϊόντα μαλλιών που πρέπει να πληρώσεις ακριβά και αξίζουν κάθε ευρώ!

Τα μαλλιά μας είναι κάτι περισσότερο από απλά τρίχες. Είναι η κορώνα στο κεφάλι μας  που αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Σε αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσεις σε ποια επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών αξίζει να ξοδέψεις χρήματα για να έχεις την καλύτερη ποιότητα και υγεία στα μαλλιά σου, με σειρά προτεραιότητας.

Έρευνες επιβεβαιώνουν αυτό που  γνωρίζουμε διαισθητικά: οι «κακές μέρες για τα μαλλιά» μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεση μας. Η κατανόηση της σχέσης μεταξύ αυτοεκτίμησης, κοινωνικής αυτοπεποίθησης και προσωπικής επιτυχίας υπογραμμίζει τη σημασία της επένδυσης στην υγεία και τη ζωτικότητα των μαλλιών.

Ενώ η τιμή σε προϊόντα μαλλιών του εμπορίου  είναι δελεαστική, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι η ποιότητα έχει συχνά ένα τίμημα. Παρά την αρχική εξοικονόμηση, τα φθηνότερα προϊόντα μπορεί να θυσιάσουν την ποιότητα, οδηγώντας σε κόστος τόσο στην ποσότητα του προϊόντος όσο και στην  πιθανή βλάβη στα μαλλιά.

Σκέφτεσαι να κάνεις τη μετάβαση από προϊόντα εμπορίου σε ποιοτικά, επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών?

Ακολουθούν πέντε επιτακτικοί λόγοι για τους οποίους αξίζει τον κόπο να επενδύσεις σε προϊόντα μαλλιών ποιότητας κομμωτηρίου:

1. Η ποιότητα έχει σημασία: Τα επαγγελματικά προϊόντα προσφέρουν υψηλότερες συγκεντρώσεις ευεργετικών συστατικών, παρέχοντας θρέψη σε σύγκριση με φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις.

2. Αποτελεσματικότητα: Το λίγο πάει πολύ με τα προϊόντα πολυτελείας, καθιστώντας τα οικονομικά αποδοτικά μακροπρόθεσμα.

3. Καινοτομία: Οι μάρκες πολυτελείας επενδύουν στην έρευνα, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνεις τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην περιποίηση των μαλλιών.

4. Προστασία: Η χρήση προϊόντων ποιότητας κομμωτηρίου προστατεύει τα μαλλιά σου, διατηρώντας το χρώμα και την υγεία τους μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο.

5. Φιλικά προς το περιβάλλον: Με φυσικά συστατικά και λιγότερα απόβλητα, τα επαγγελματικά προϊόντα είναι μια πιο πράσινη επιλογή.

Κατανόηση των προϊόντων μαλλιών και των τεχνικών εφαρμογής

Ποιότητα έναντι ποσότητας: Η επένδυση σε προϊόντα μαλλιών υψηλής ποιότητας με συμπυκνωμένες φόρμουλες για μακροπρόθεσμα οφέλη εξοικονομεί  χρήματα μακροπρόθεσμα.

Σαμπουάν: Η χρήση του είναι για τον καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής. Δεν εφαρμόζεται σε μήκη και άκρες των μαλλιών , αλλά στο τριχωτό επεκτείνοντας το προς τα μαλλιά χωρίς να τα τρίβουμε.

Conditioner: Η χρήση του είναι απαραίτητη για τη διατήρηση υγιών μαλλιών. Με την  παράλειψή  του  θέτεις σε κίνδυνο την ενυδάτωση και τη θρέψη των μαλλιών σου. Εφαρμόζεται σε μήκη και άκρες των μαλλιών στο τέλος του λουσίματος.

Μάσκες μαλλιών:  Η χρήση τους γίνεται μια φορά την εβδομάδα το μέγιστο , και  είναι θεραπείες που βοηθούν στις προκλήσεις των μαλλιών σου. Δεν κάνουμε μάσκα στα μαλλιά μας σε κάθε λούσιμο αντί για conditioner.  Εφαρμόζεται σε μήκη και άκρες και μετά το ξέβγαλμα τους πάντα εφαρμόζουμε το conditioner.

Λούσιμο vs Styling Προιόντα: Με τα  ποιοτικά προϊόντα λουσίματος  φτιάχνουμε και διατηρούμε  την υγεία των μαλλιών, ενώ με τα προϊόντα styling βελτιώνουμε  την επιθυμητή εμφάνιση. Βρες την Ισορροπία  και δώσε προτεραιότητα στα βασικά για βέλτιστα αποτελέσματα.

Leave in Conditioner vs έλαιο: Επιλέξτε προϊόντα με βάση το νερό αντί για λάδι για ενυδάτωση και έλεγχο του φριζαρίσματος. Το λάδι απωθεί το νερό, εμποδίζοντας τις προσπάθειες ενυδάτωσης. Η χρήση του είναι στις άκρες μόνο και βοηθάει στο σπάσιμο και το κλείδωμα της ενυδάτωσης.

Blue + Purple Shampoos: Αντιμετώπισε στο κομμωτήριο τις πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις που έχουν καταλήξει τα μαλλιά σου αντί να τα καλύπτεις με χρωμοσμάσκες και purple σαμπουάν.

Η κατανόηση των προϊόντων μαλλιών και η γνώση των τεχνικών εφαρμογής ανοίγει πόρτες σε πιο υγιή, πιο όμορφα μαλλιά.

Επένδυσε στρατηγικά σε προϊόντα μαλλιών : Χτίσε τη ρουτίνα των μαλλιών σου με ποιοτικά προϊόντα με σειρά προτεραιότητας

Είναι σημαντικό αφού κατανοήσαμε τη χρήση και την εφαρμογή των προϊόντων μαλλιών, να κατανοήσουμε επίσης ότι για τη βελτίωση της υγείας τους  χρειάζεται συνέπεια.  Δεν καλύπτουμε το πρόβλημα, αλλά το διορθώνουμε και το θεραπεύουμε.

Σε τι προϊόντα μαλλιών  να ξεκινήσεις να επενδύεις με βάση τη σημαντικότητα για την υγεία των μαλλιών, ανεξάρτητα από τον τύπο τους,  με σειρά προτεραιότητας:

1.Σαμπουάν: Το σαμπουάν είναι το θεμέλιο της περιποίησης μαλλιών.

Η επένδυση σε ένα υψηλής ποιότητας σαμπουάν είναι ζωτικής σημασίας για διάφορους λόγους.

Πρώτον, οι ανώτερες συνθέσεις διαθέτουν απαλά αλλά αποτελεσματικά καθαριστικά που αφαιρούν σχολαστικά τη βρωμιά, τη λιπαρότητα και τη συσσώρευση προϊόντων χωρίς να αφαιρούν τα φυσικά έλαια από τα μαλλιά. Δεύτερον, τα premium σαμπουάν περιέχουν συχνά υψηλότερη συγκέντρωση θρεπτικών συστατικών, όπως βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία προάγουν την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και την ανάπτυξη των μαλλιών.

Τέλος, η επένδυση σε ένα ποιοτικό σαμπουάν διασφαλίζει ότι τα μαλλιά σου παραμένουν ζωντανά, εύκολα στη διαχείρηση και απαλλαγμένα από κοινά προβλήματα όπως ξηρότητα, φριζάρισμα και θαμπάδα.

2. Conditioner: Κλείδωμα υγρασίας και θρέψης μετά το σαμπουάν.

Ένα premium conditioner  είναι μια αδιαπραγμάτευτη επένδυση για τη διατήρηση ενυδατωμένων και υγιή μαλλιών.

Τα ποιοτικά μαλακτικά λειτουργούν για να αναπληρώσουν την υγρασία, να ξεμπερδέψουν τα μαλλιά χωρίς φθορά και να σφραγίσουν τα λέπια της τρίχας, με αποτέλεσμα πιο λεία, πιο διαχειρίσιμα μαλλιά με μειωμένο φριζάρισμα και σπάσιμο.

3. Θερμοπροστασία : Προστασία της τρίχας από υψηλές θερμοκρασίες

Το στέγνωμα των μαλλιών είναι απαραίτητο μετά από κάθε λούσιμο. Αν αφήνεις τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά να στεγνώνουν μόνα τους πιστεύοντας πως τα προστατεύεις, κάνεις το μεγαλύτερο λάθος.

Αν από την άλλη κάνεις θερμικό styling στα μαλλιά σου καθημερινά  χωρίς θερμοπροστατευτικό προιόν, αυτό επίσης καταστρέφει τα μαλλιά με ανεπανόρθωτη ζημιά πολλές φορές.

Αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι ότι πρέπει να στεγνώνεις πάντα τα μαλλιά σου μετά από κάθε λούσιμο, και ακόμη και αν δεν κάνεις θερμικό styling,  ένα ποιοτικό προϊόν θερμοπροστασίας  είναι απαραίτητο πριν τη χρήση θερμότητας.

4. Leave in Conditioner: Εντατική θρέψη για βέλτιστα αποτελέσματα.

Εκτός από την περιποίηση των μαλλιών με προϊόντα για το λούσιμο, η ενσωμάτωση θεραπειών μετά από αυτό και πριν το στέγνωμα είναι εξίσου απαραίτητη σε κάποιες περιπτώσεις μαλλιών.

Το leave in Conditioner θα βοηθήσει πολύ στην θρέψη των μαλλιών που είναι πολύ ξηρά, εύθραυστα και φριζάρουν.

Η επένδυση σε υψηλής ποιότητας βαθιάς θρέψης leave in conditioner  διασφαλίζει ότι τα μαλλιά σου λαμβάνουν την πρόσθετη φροντίδα που τους αξίζει.

Το αποτέλεσμα είναι ενισχυμένα, αναζωογονημένα μαλλιά που είναι ανθεκτικά σε περιβαλλοντικούς παράγοντες και φθορές από το styling.

5. Scalp Scrub: Φροντίζοντας την υγεία του τριχωτου.

Η επένδυση σε προϊόντα περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής είναι απαραίτητη για τη διατήρηση ενός υγιούς περιβάλλοντος για την ανάπτυξη των μαλλιών. Ένα υγιές τριχωτό  προάγει πιο δυνατά, πιο ανθεκτικά μαλλιά ενώ προλαμβάνει κοινά προβλήματα όπως πιτυρίδα, κνησμός και φλεγμονή.

6. Προϊόντα Styling: Βελτίωση του Signature Look σου.

Ενώ τα προϊόντα λουσίματος  θέτουν τις βάσεις για υγιή μαλλιά, τα προϊόντα styling παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πως θέλεις να φοράς τα μαλλιά σου.

Ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν και μια λάκ μαλλιών μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου.

Αν όμως θέλεις περισσότερα από το styling των μαλλιών σου όπως όγκο, υφή ή σχηματισμένες μπούκλες, υπάρχουν καταπληκτικά premium προϊόντα styling για να εμπλουτίσεις την γκάμα των προϊόντων των μαλλιών σου που θα δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

 Ξεκινώντας από τα πιο σημαντικά και απαραίτητα προϊόντα μαλλιών που αξίζει να επενδύσεις τα χρήματα σου, προτείνουμε να δώσεις έμφαση στο σαμπουάν και το conditioner των μαλλιών.

Το προιόν θερμοπροστασίας έρχεται αμέσως μετά ως ένα εξίσου απαραίτητο προϊόν για την προστασία των μαλλιών σου από τη φθορά της θερμότητας.

Το leave In Conditioner, το scrab και τα προϊόντα styling μπορείς να τα προσθέσεις σιγά σιγά στη ρουτίνα σου πάντα ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram