Δωσε όγκο σε λεπτά ίσια μαλλιά με tips φροντίδας και styling από επαγγελματίες hair experts.

  Δείτε το βίντεό μας στο YouTube πατώντας εδώ Τα ίσια μαλλιά ειναι #GOALS για τις περισσότερες γυναίκες. Για σένα που γεννήθηκες με αυτά ίσως όχι τόσο... Αν ο τύπος των μαλλιών σου είναι ίσια λεπτά μαλλιά τότε κατά 99% αντιμετωπίζεις και εσύ το ίδιο κοινό πρόβλημα των γυναικών με τον συγκεκριμένο τύπο μαλλιών: Mηδέν […]

 

Δείτε το βίντεό μας στο YouTube πατώντας εδώ

Τα ίσια μαλλιά ειναι #GOALS για τις περισσότερες γυναίκες. Για σένα που γεννήθηκες με αυτά ίσως όχι τόσο...

Αν ο τύπος των μαλλιών σου είναι ίσια λεπτά μαλλιά τότε κατά 99% αντιμετωπίζεις και εσύ το ίδιο κοινό πρόβλημα των γυναικών με τον συγκεκριμένο τύπο μαλλιών: Mηδέν όγκος.

Είναι σίγουρα ένα πρόβλημα όσο αφορά την εμφάνισή σου , την ευκολία της καθημερινότητάς σου και φυσικά την τσέπη σου. Όμως κάθε πρόβλημα έχει και λύση, και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.


Tips φροντίδας για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου.


  1. Κάνε τις εξετάσεις σου για να δείς εάν σου λείπουν βιταμίνες και στοιχεία από τον οργανισμό σου.

Πολλές φορές η καλή υγεία φαίνεται στο δέρμα και στα μαλλιά μας επειδή ο οργανισμός μας προσπαθεί να μας "πει" ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην τελική ένα τσεκ απ ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, ίσα ίσα που η πρόληψη είναι πολύ σημαντική.

  1. Φάε σωστά

Γέμισε τη διατροφή σου με φρούτα και λαχανικά και πίνε πολύ νερό. Θα εκπλαγείς με την ενέργεια που θα πάρεις και τη λάμψη που θα αποκτήσουν τα μαλλιά και το δέρμα σου!

  1. Κουρέψου σωστά

Το σωστό κούρεμα ακόμη και αν φαίνεται απλό, κρύβει πολλές τεχνικές οι οποίες οδηγούν σε ορατά αποτελέσματα.

Παντού μπορείς να κόψεις τα μαλλιά σου, αλλά το να βρείς το σωστό κομμωτή που θα έχει την αντήληψη και τη γνώση στο να σου προσφέρει αυτό που ακριβώς επιθυμείς για τα μαλλιά σου είναι το πιο σημαντικό αλλά και το πιο δύσκολο.

Κάνε σωστή έρευνα λοιπόν και δοκίμασε καινούριους τεχνίτες εαν δεν έχεις ήδη κάποιον που να εμπιστεύεσαι τυφλά.

  1. Ξεκίνησε μια σωστή ρουτίνα για τα μαλλιά σου στο σπίτι.

Η ρουτίνα περιποίησης μαλλιών θα πρέπει να είναι σύμφωνα με τις συμβουλές που σου έχει δώσει ο κομμωτής σου.

Παρακολούθησε τη συμπεριφορά των μαλλιών σου μέσα στο κομμωτήριο - μετά το λούσιμο και το τελικό styling.

Εαν είσαι 100% ικανοποιημένη με την αίσθηση των μαλλιών σου μετά το λούσιμο και έπειτα με το τελικό αποτέλεσμα, τότε ρώτα τι σαμπουάν και τι conditioner χρησιμοποίησαν οι ειδικοί στο κομμωτήριο, και ζήτα τις συμβουλές και τις προτάσεις τους στο τι προιόντα περιποίησης μαλλιών σου ταιριάζουν καθώς και θεραπείες μαλλιών για να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς στο σπίτι.

Δεν είναι τυχαίο που τα αποτελέσματα του κομμωτηρίου είναι κλάσης ανώτερα από τα αποτελέσματα που έχουμε όταν κάνουμε τα μαλλιά μας στο σπίτι, όμως δεν πρέπει να ανησυχείς γιαυτό. Πλέον τα επαγγελματικά προιόντα περιποίησης μαλλιών έναι διαθέσιμα και για χρήση στο σπίτι , όμως μπορείς να τα βρείς μόνο σε επαγγελματικούς χωρους.

Επένδυσε λοιπόν στα μαλλιά σου με τα σωστά προιόντα για να ξεκινήσεις μια σωστή ρουτίνα μαλλιών στο σπίτι.

  1. Προσοχή στο στέγνωμα των μαλλιών με πετσέτα.

Το έντονο τρίψιμο σε λεπτά μαλλιά με την πετσέτα μετά το λούσιμο, είναι απαγορευτικό. «Ταμπονάρισε» τα μαλλιά με την πετσέτα και άφηνε τα να στεγνώνουν φυσικά μερικές φορές εάν έχεις τη δυνατότητα και το χρόνο.


Tips styling για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου.


Το styling των μαλλιών σου και τα προιόντα που θα χρησιμοποιήσεις είναι πολύ σημαντικά για να κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται πλούσια, πυκνά και υγειή.

  1. Στέγνωσε τα μαλλιά σου ανάποδα

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να δώσεις αυτόματα όγκο στη ρίζα.

  1. Χρησιμοποίησε προιόντα styling για όγκο στα μαλλιά

όπως texturizing spray και mousse και απέφυγε να χρησιμοποιείς wax μαλλιών ή βαριά προιόντα σε μορφή κρέμας.

  1. Άλλαξε τη χωρίστρα σου.

Εάν φοράς τη χωρίστρα σου για πολλά χρόνια στο ίδιο σημείο ήρθε η ώρα να το αλλάξεις. Με αυτό τον τρόπο θα «αναστατώσεις» ουσιαστικά τα μαλλιά από αυτό που είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια, και θα ανασηκωθούν δίνοντας αμέσως όγκο στη ρίζα.

  1. Κάνε τα μαλλιά σου σπαστά.

Το κυμματιστό λούκ στα μαλλιά θα σου δώσει την ψευδέσθηση του όγκου και της πυκνότητας στα μαλλια σου.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου σπαστά ή κυμματιστά.

Μπορείς να δοκιμάσεις πλεξούδες και να κοιμηθείς με αυτές, μπορείς να δοκιμάσεις τον παλιό παραδοσιακό τρόπο με ρόλει εάν έχει τον χρόνο , η να δουλέψεις με ψαλίδι για μπούκλες για πιο γρήγορο και σωστό αποτέλεσμα.

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299
Χαϊμαντά 33, Χαλάνδρι, 152 34

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram