Ιδέες για εύκολα χτενίσματα σε μαλλιά με Balayage. Ανάδειξε το balayage σου!

Balayage Hairstyles you Have to Try!

Έβαψες τα μαλλιά σου με την αγαπημένη και πιο δημοφιλή τεχνική ξανοίγματος, το balayage. Και τώρα?

Ήδη γνωρίζεις πολύ καλά ότι τα μαλλιά που τα έχουμε ανοίξει με αποχρωματισμό είναι πιο ευαίσθητα. Η σωστή φροντίδα τους είναι key στο να μείνουν υγιή και να μην έχουμε φθορά στην τρίχα.

Ένα από τα σημαντικότερα tips που δίνουμε στις φίλες του bamhairsalon με μαλλιά που έχουν υποστεί αποχρωματισμό είναι να μειώσουν την χρήση θερμαντικών εργαλείων για το styling.

Ναι, θα μας πεις, αλλά πως θα φτιάχνω τα μαλλιά μου?

Το balayage είναι πραγματικά μια υπέροχη τεχνική για πολύ κομψές γυναίκες , όπου δείχνει καλύτερο όταν είναι χτενισμένο. Ή επιμελώς ατημέλητα χτενισμένο θα πούμε εμείς για το απόλυτο look of the day, και σε αυτή τη φιλοσοφία θα στηρίξουμε το σημερινό μας άρθρο:

1.κομψότητα

2.ευκολία και

3.ανεμελιά

Πάρα κάτω σου προτείνουμε τα αγαπημένα μας Hairstyles για μαλλιά με balayage, ώστε να τα προστατέψεις από τη θερμότητα και να αναδείξεις το χρώμα σου

  1. Μπούκλες

Δεν χρειάζεται να κάνεις μπούκλες με πρέσα ή ψαλίδι για μπούκλες αφού μπορείς σε μόλις 10 λεπτά να πλέξεις τα μαλλιά σου σε μια κορδέλα , να κοιμηθείς το βράδυ και την επόμενη μέρα να ξυπνήσεις με υπέροχες μπούκλες!

Δες την τεχνική μας για μπούκλες χωρίς θερμότητα.

  1. Επιμελώς ατημέλητος κότσος

Εάν τα μαλλιά σας είναι ίσια και θέλετε να δημιουργήσετε τον κότσο σας σε σγουρά μαλλιά, τότε δημιουργήστε τις μπούκλες χωρίς θερμότητα και την επόμενη μέρα που θα λύσετε τα μαλλιά σας δημιουργήστε αυτόν τον εύκολο κότσο που σας δείχνουμε σε αυτό το βιντεο!

  1. Πρόσθεσε ένα φουλάρι στα μαλλιά σου.

Είτε σε χαμηλό κότσο είτε σε ψηλό , δοκίμασε να προσθέσεις ένα φουλάρι στα μαλλιά σου για να αναβαθμίσεις το χτενισμά σου!

Σας έχουμε βίντεο με  3 πανεύκολα χτενίσματα με φουλάρια στο youtube κανάλι μας! Δώσε μεγάλη προσοχή σε αυτό το βίντεο πως στερεώνουμε σωστά και σταθερά ένα φουλάρι στα μαλλιά για ένα πιο σταθερό και εύκολο αποτέλεσμα!

  1. Δημιούργησε εύκολα σινιόν με αξεσουάρ όπως scrunches, κοκαλάκια και τσιμπιδάκια

Πραγματικά θα χρειαστείς μόλις 5 λεπτά για να δημιουργήσετε αυτά τα εύκολα σινιόν που θα αναδείξουν τα φιλημένα από τον ήλιο μαλλιά σου!

  1. Πλέξε τα μαλλιά σου

Οι πλεξούδες και τα hair twist σε μαλλιά με τεχνική balayage θα αναδείξουν το καινούριο σου χρώμα, θα προστατεύσουν τα μαλλιά σου και θα σου δώσουν ένα look που θα μπορείς να κρατήσεις από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ για ένα ποτό με τις φίλες σου!

Δεν έχεις τίποτα να χάσεις! Το μόνο που μένει είναι να μάθεις να διαχειρίζεσαι τα καινούρια σου μαλλιά για να δημιουργήσεις ένα εύκολα κομψό στυλ! Πειραμματίσου με εύκολα χτενίσματα που όχι μόνο θα προστατέψουν το χρώμα σου αλλά θα το αναδείξουν ταυτόχρονα!

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram