Αυτοί είναι οι λόγοι που τα σγουρά σου μαλλιά Φριζάρουν μετά το στέγνωμα.

Εάν τα μαλλιά σου, αντί για διαχωρισμένες μπούκλες με όγκο έχουν φριζάρισμα όταν είναι στεγνά, τότε μπορεί να φταίει ένας ή και περισσότεροι από τους πάρα κάτω λόγους. Είναι η μέρα για λούσιμο και έχεις όλη τη διάθεση να ασχοληθείς με τις μπούκλες σου σήμερα. Περιμένεις πως και πως να κάνεις όλα τα σωστά βήματα […]

Εάν τα μαλλιά σου, αντί για διαχωρισμένες μπούκλες με όγκο έχουν φριζάρισμα όταν είναι στεγνά, τότε μπορεί να φταίει ένας ή και περισσότεροι από τους πάρα κάτω λόγους.

Είναι η μέρα για λούσιμο και έχεις όλη τη διάθεση να ασχοληθείς με τις μπούκλες σου σήμερα. Περιμένεις πως και πως να κάνεις όλα τα σωστά βήματα για τέλειες διαχωρισμένες μπούκλες αλλά.... Το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό από αυτό που περίμενες. Γιατί συμβαίνει αυτό?

  1. Βουρτσίζεις τα μαλλιά σου μετά το λούσιμο ή όταν είναι στεγνά.

Το ξεμπέρδεμα των μαλλιών είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για μαλλιά σπαστά ή σγουρά. Και η καλύτερη στιγμή να γίνει είναι όταν είναι πολύ βρεγμένα , διαφορετικά οι μπούκλες θα χάσουν το διαχωρισμό τους εάν κάνεις τη διαδικασία αργότερα.

Τι να κάνεις: Ξεμπέρδεψε τα μαλλιά σου όταν έχεις ήδη απλώσει μια γενναιόδωρη ποσότητα conditioner .

Για να μη τεντώσεις πάρα πολύ την τρίχα σε σημείο που να σπάσει, χρησιμοποίησε μια αραιή χτένα για το ξεμπέρδεμα.

  1. Δεν δίνεις προσοχή στην ενυδάτωση

Τα Φριζαριστά μαλλιά είναι τα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά.

Τι να κάνεις: Φτιαξε μια σωστή ρουτίνα μαλλιών στην οποία θα συμπεριλάβεις 1 φορά την εβδομάδα μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης στο σπίτι αλλά και στο κομμωτήριο εναλλάξ.

Ο λόγος που πρέπει να κάνεις θεραπεία ενυδάτωσης και στο κομμωτήριο είναι γιατί οι επαγγελματικές μάσκες είναι πιο ενισχυμένες από αυτές που θα κάνεις στο σπίτι.

  1. Δεν χρησιμοποιείς προιόν styling με κράτημα

Όχι μόνο τα μαλλιά σου φριζάρουν, αλλά και κατά τη διάρκεια της μέρας πέφτει ο όγκος και χαλάει το σπιράλ τους?

Τότε χρειάζεσαι ένα προιόν styling ειδικά σχεδιασμένο για σγουρά μαλλιά που θα έχει κράτημα.

Μην μπερδεύεσαι με προιόντα για κράτημα όπως είναι η λάκ, καμία σχέση. Γι’αυτό αναφέραμε το « ειδικά σχεδιασμένο για σγουρά μαλλιά»

Τι να κάνεις: Σιγουρέψου ότι έχεις προσφέρει ενυδάτωση στα μαλλιά σου πρώτα , και έπειτα χρησιμοποίησε και ένα curl cream για μπούκλες που θα δώσει κράτημα, σχηματισμό και ελαστικότητα στις μπούκλες σου για ένα hairstyle που θα κρατήσεις όλη μέρα (αν όχι όλη την εβδομάδα)

  1. Βάζεις τη φυσούνα σε πολύ δυνατό αέρα

Εάν χρησιμοποιείς φυσούνα για το στέγνωμα των μαλλιών σου , είναι σημαντικό να μάθεις να τη χρησιμοποιείς σωστα. Διαφορετικά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ο πολύ δυνατός αέρας αναστατώνει την τρίχα ειδικά όταν ξεκινάμε το στέγνωμα από τις άκρες προς τα πάνω.

Τι να κάνεις: Βάλε τη φυσούνα σου σε χαμηλή ένταση και έχε υπομονή.

  1. Αγγίζεις τα μαλλιά σου πριν στεγνώσουν

Νιώθεις ότι φτάνεις στο τέλος του styling και χρησιμοποιείς τα χέρια σου πολύ περισσότερο «τσακίζοντας» τα για να φτιάξεις το σχήμα στις μπούκλες. Νο Νο Νο....

Τι να κάνεις: Δώσε μερικά έξτρα λεπτά από τη στιγμή που νομίζεις ότι έχεις τελειώσει με το στέγνωμα και το styling.

Όταν στεγνώσουν πλήρως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου για να διαχωρίσεις τις μπούκλες σου εάν χρειάζεται.

  1. Έχεις φθαρμένες ή πολύ ξηρές άκρες.

Όπως προ αναφέραμε, Φριζαριστά είναι τα μαλλιά που είναι ξηρά και αφυδατωμένα.

Τι να κάνεις: Ένα κούρεμα για σγουρά μαλλιά θα σε βοηθήσει όχι μόνο να ξεφορτωθείς τις ξερές άκρες, αλλά θα δώσει και σχήμα στα μαλλιά σου ώστε να γίνει όλη η παρα πάνω διαδικασία ευκολότερη και κυρίως με αποτέλεσμα.
  1. Δεν έχεις δοκιμάσει Θεραπεία κατά του Φριζαρίσματος για σγουρά μαλλιά

Μια Θεραπεία Κερατίνης κατά του Φριζαρίσματος είναι μια τεράστια βοήθεια για σγουρά μαλλιά που φριζάρουν. Δεν πρόκειται για ισιωτική θεραπεία οπότε και δεν πρόκειται να χάσεις τα σγουρά μαλλιά σου.

Τι να κάνεις: Δοκίμασε εξατομικευμένη Θεραπεία Κερατίνης για μείωση του φριζαρίσματος που δεν θα ισιώσει τα μαλλιά σου, ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες και τον τύπο των μαλλιών σου.

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram