3 συμβουλές για να βρείς το νυφικό σου χτένισμα!

Για πολλές γυναίκες  η στιγμή του γάμου τους ειναι κάτι που ονειρεύονται από μικρές! Από τη στιγμή που είπες το «Ναι» έχεις ήδη έρθει ένα βήμα πιο κοντά για να ζωντανέψεις το όραμα του τέλειου γάμου! Για πολλές νύφες η εύρεση του σωστού χτενίσματος και μακιγιάζ είναι εξίσου σημαντικό όσο η εύρεση του τέλειου φορέματος! […]

Για πολλές γυναίκες  η στιγμή του γάμου τους ειναι κάτι που ονειρεύονται από μικρές! Από τη στιγμή που είπες το «Ναι» έχεις ήδη έρθει ένα βήμα πιο κοντά για να ζωντανέψεις το όραμα του τέλειου γάμου!

Για πολλές νύφες η εύρεση του σωστού χτενίσματος και μακιγιάζ είναι εξίσου σημαντικό όσο η εύρεση του τέλειου φορέματος!

Και σε καταλαβαίνουμε! Αργότερα θα κοιτά τις φωτογραφίες και το βίντεο του γάμου σου και θα πρέπει να νιώθεις υπέροχα με τις επιλογές σου, αναπολώντας τις στιγμές του πιο σημαντικού γεγονότος της ζωής σου!

Καθώς σχεδιάζεις και την τελευταία λεπτομέρια του γάμου σου είναι πολύ σημαντικό να σχεδιάζεις και το νυφικό σου look με την ίδια σημασία!

Ευτυχώς οι ιδέες για νυφικά χτενίσματα είναι πολλές (ευτυχώς που υπάρχει το pinterest!) αλλά δεν αρκούν μόνο μερικές φωτογραφίες για έμπνευση.

Εμεις είμαστε εδώ για να  μοιραστούμε μαζί σου κάποια μυστικά και να σε βοηθήσουμε να πετύχεις το λουκ των ονείρων σου την πιο ιδιαίτερη μέρα της ζωής σου!

Πως να διαλέξεις  το σωστό νυφικό χτένισμα

Πραγματικά οι ιδέες για νυφικά χτενίσματα είναι πάρα πολλές! Θέλεις τα μαλλιά σου πιασμένα ψηλά σε κότσο? Μήπως τα προτιμάς κυματιστά και  ελεύθερα?

Πριν αγχωθείς εξέτασε τους πάρα κάτω παράγοντες που θα σε βοηθήσουν στο να βρείς το σωστό χτένισμα που θα ταιριάζει στο νυφικό σου:

  1. Το στυλ του νυφικού φορέματος

Το νυφικό σου φόρεμα είναι σίγουρα αυτό το οποίο θα επενδύσεις χρόνο για να βρεις. Να ταιριάζει στην προσωπικότητα σου και να σε αναδείξει. Τα μαλλιά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να κολακεύουν το φόρεμα και όχι να το «καπελώσουν» !

Εαν το φόρεμα σου είναι απλό και λιτό , τότε μπορείς να κάνεις κάτι έξτρα εντυπωσιακό στα μαλλιά σου.

Εαν το φόρεμα σου είναι «πριγκιπικό» με διακόσμηση και στρας, διάλεξε κάτι πιο απλό να κάνεις στα μαλλιά σου.

Εαν το νυφικό σου έχει ανοιχτή πλάτη, τα μαλλιά στο πλαι θα αναδείξουν πολύ ωραία αυτή τη λεπτομέρια του φορέματος.

Είναι εύκολο να πέσεις στην παγίδα ψάχνοντας για έμπνευση με χτενίσματα τα οποία δεν ταιριάζουν καθόλου στα μαλλιά σου. Το μήκος και η πυκνότητα των μαλλιών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ώστε να βγεί ένα χτένισμα που έχεις δει και σου αρέσει.

2.Με πέπλο ή χωρίς πέπλο?

Εαν σκέφτεσαι να φορέσεις πέπλο τότε θα πρέπει να έχεις στο νου σου πως αν διαλέξεις κάποιο χτένισμα με όγκο ή ψηλό κότσο θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί κάτω από το πέπλο.

Εαν διαλέξεις να φορέσεις κάποια αξεσουάρ στα μαλλιά η κάποιο headpiece τότε θα πρέπει να έχεις από την αρχή στο νου σου να τα συμπεριλάβεις στο νυφικό σου χτένισμα!

3.Η εποχή

Άλλος ένας παράγοντας που μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις λίγο το τοπίο για να διαλέξεις το νυφικό σου χτένισμα είναι η εποχή και ο καιρός.

Εαν διαλέξεις να κάνεις το γάμο σου μέσα στο καλοκαίρι με πολύ ζέστη τότε ίσως να σε εξυπηρετούσε να πιάσεις τα μαλλιά σου για να είσαι πιο άνετη, ανάλαφρη και δροσερή!

Ο σκοπός είναι να ευχαριστηθείς τη διαδικασία της προετοιμασίας σου ως νύφη και να κάνεις ένα χτένισμα με το οποίο θα νιώθεις όμορφη και ο ευατός σου!

Ελπίζουμε με αυτές τις 3 συμβουλές να σε βοηθήσαμε ώσε να διαλέξεις το νυφικό σου χτένισμα!

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram