2021 κουρέματα για το καλοκαίρι. 7 προτάσεις για κουρέματα του καλοκαιριού που θα αναναιώσουν τα μαλλιά σου!

Το καλοκαίρι του 2021 ξεκινάει δυναμικά , και μιας και το 2020 άφησε το στίγμα του σε πολλά γυναικεία κεφάλια με αποτυχημένες DIY προσπάθειες για όμορφα και περιποιημένα μαλλιά , κατάφερε τελικά να κάνει τους hair experts του B.A.M. Hair Salon απαραίτητους για την γυναικεία ομορφιά! Όπως πάντα δίνουμε απλόχερα τις συμβουλές μας για εύκολα […]

Το καλοκαίρι του 2021 ξεκινάει δυναμικά , και μιας και το 2020 άφησε το στίγμα του σε πολλά γυναικεία κεφάλια με αποτυχημένες DIY προσπάθειες για όμορφα και περιποιημένα μαλλιά , κατάφερε τελικά να κάνει τους hair experts του B.A.M. Hair Salon απαραίτητους για την γυναικεία ομορφιά!

Όπως πάντα δίνουμε απλόχερα τις συμβουλές μας για εύκολα μαλλιά στην καθημερινότητα σας όπου θα νώθετε sexy και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα καθώς έχουμε να σας προτείνουμε κουρέματα για το καλοκαίρι του 2021.

Είτε εξακολουθείτε να το «παλεύετε» με ένα κακό κούρεμα είτε έχετε βαρεθεί την εμφάνιση σας λόγω αυτής της “signature” κόμμωσης που διατηρείτε για χρόνια, το καλοκαίρι είναι η ιδανική στιγμή για μια αλλαγή που θα σας αναναιώσει αλλά και θα αναβαθμίσει το στυλ σας.

Ο θερμότερος καιρός σημαίνει αέρινο, ανάλαφρο, ελαφρύτερο και πιο απελευθεροτικό στυλ.

Παρα κάτω σας προτείνουμε τολμηρές (και μη) αλλά παράλληλα συναρπαστικές ιδέες για να φορέσετε τα μαλλιά σας φέτος το καλοκαίρι.

  1. The New Pixie Cut

Ξεχάστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας ως pixie cut , δηλαδη ένα πάρα πολύ κοντό γυναικείο κούρεμα που μοιάζει με αντρικό.

Για το 2021 προτείνουμε το συνδιασμό του pixie cut με αέρινη φράντα, διακριτικές μύτες και φυλάρισμα στο τελείωμά της.

Το μήκος της που χτυπάει στο φρύδι δίνει ένα φρέσκο και μοντέρνο αέρα τονίζοντας το βλέμα – συν ότι το styling γίνεται παιχνίδι με τις πολλές επιλογές που αφήνει.

  1. The buzz style pixie

Μια ακόμη εκδοχή του pixie cut με πιο δραματικό το πίσω και πλαινό μέρος του, όπου γίνεται ξυρισμένο.

Αναδυκνείει το λαιμό και τις γωνίες του προσώπου, αφαιρεί χρόνο από το styling και θα σας αφήσει με μια αίσθηση δροσιάς όλο το καλοκαίρι!

Στο μπροστινό τμήμα του η φράντζα μέχρι το φρύδι θα κρατήσει τη θηλυκότητα στο κούρεμα και για να το πάμε ένα βήμα πάρα κάτω, προτείνουμε τον συνδιασμό του με λίγες ανταύγειες. Οι ανταύγειες θα δώσουν φώς και τα μαλλιά θα είναι σαν να ένουν ανοίξει από τον ήλιο!

  1. Timeless Bob

Το διαχρονικό καρέ στο μήκος του σαγονιου φωνάζει κομψότητα και δυναμικότητα για τη γυναίκα που τα επιλέγει.

Εαν έχεις βαρεθεί το καρέ που έχει γίνει τάση τα τελευταία χρόνια , πήγαινε σε κάτι πιο κλασσικό και πιο κοντό όπως ένα γαλλικό καρέ.

  1. Blunt bob

Φυσικά δεν θα αφήσουμε τη σύγχρονη γυναίκα που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας έξω από αυτό!

Τα καρέ με γεωμετρία είναι μια εξαιρετική επιλογή για να ξεφορτωθείς το μήκος των μαλλιών σου εαν θέλεις να αναναιωθείς με μια πιο δραματική αλλαγή στα μαλλιά σου.

Τα καρέ κουρέματα επικρατούν τα τελευταία χρόνια όμως πάντα θα είναι στη μόδα εκσυγχρονίζοντας το στυλ των γυναικών.

Για να είσαι διαφορετική διάλεξε ένα πιο κοντό μήκος στο καρέ σου που να φτάνει λίγο πιο κάτω ή ίσα με το σαγόνι.

  1. Layered bob

Και συνεχίζουμε με κοντό καρέ αλλά σε πιο ρομαντικό στυλ.

Για να πετύχουμε ένα πιο αεράτο με κίνηση καρέ προτείνουμε το ελαφρύ φιλάρισμα του στις άκρες συνδιαστικά με μια πολύ αραιή αφέλεια που θα μπορεί να στυλιζαριστεί είτε με χωρίστρα στη μέση, είτε στο πλάι ανάλογα με τις ανάγκες του καλοκαιριού.

Οι παχιές αφέλειες δεν είναι κάτι που προτιμάμε για το καλικαίρι, καθώς με τη ζέστη αλλά και το να μείνει η αφέλεια στυλιζαρισμένη για ώρες θα είναι μια πρόκληση.

  1. Layered Lob

Το μακρύ καρέ με απαλό φιλάρισμα σε ίσια αλλά και σγουρά μαλλιά συνδυαστικά με μια μακριά φράντζα 70’s είναι ότι πιο trendy για φέτος το καλοκαίρι.

Η shaggy υφή του θα δώσει μια νοσταλγική νότα με αέρα νεοτερισμού, και δεν θα χρειαστεί να αφαιρέσετε πολύ από το μήκος των μαλλιών σας εαν αυτό είναι κάτι που σας απασχολεί.

Σε αυτό το μήκος έχουμε versatility σε διαφορετικά styling στα μαλλιά:

Από κυμματιστά ελεύθερα , σε πιασμένα ανέμελα , κοτσίδες πλεγμένες με φουλάρια... you name it και στο B.A.M. Hair  Salon  θα δημιουργήσουμε το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα που θα σας κάνει να νιώσετε η καλύτερη εκδοχή του ευατού σας!

7. Long Layers

Τα μακριά μαλλιά για πολλές γυναίκες σημαίνει ασφάλεια και sexiness.

Δοκιμάστε να φύγετε από το ολόισιο μακρύ μαλλί σε ένα μήκος, και δοκιμάστε layers με πιο ογκώδη χτένισμα , με ελαφρώς γυρισμένες άκρες.

Το φιλάρισμα στα μαλλιά θα δώσει κίνηση και καλοκαιρινή διάθεση, καθώς με τα σωστά προιόντα styling αυτό το κούρεμα έχει απεριόριστες επιλογές για να το φορέσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους!

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram