Λάδια μαλλιών Dos & Don'ts: Πως να τα χρησιμοποιείτε και σε ποιους τυπους μαλλιών απευθύνονται .

Τα λάδια μαλλιών χρησιμοποιούνται για να ενυδατώνουν να λειαίνουν αλλά και να τα προστατεύουν τα μαλλιά από από θερμικά εργαλεία και τεχνικές εργασίες όπως βαφές και ξανοιχτικά προιόντα. Υπόσχονται λεία , λαμπερά και υγειή μαλλιά συν ότι μυρίζουν υπέροχα και μας προσφέρουν μια αίσθηση ευεξίας! Όπως και με την επιδερμίδα μας, έτσι και στα μαλλιά […]

Τα λάδια μαλλιών χρησιμοποιούνται για να ενυδατώνουν να λειαίνουν αλλά και να τα προστατεύουν τα μαλλιά από από θερμικά εργαλεία και τεχνικές εργασίες όπως βαφές και ξανοιχτικά προιόντα. Υπόσχονται λεία , λαμπερά και υγειή μαλλιά συν ότι μυρίζουν υπέροχα και μας προσφέρουν μια αίσθηση ευεξίας!

Όπως και με την επιδερμίδα μας, έτσι και στα μαλλιά μας χρειαζόμαστε την απαραίτητη λιπαρότητα ώστε να έχουμε δυνατά και υγειή μαλλιά. Κάποιοι όμως τυχαίνει να έχουν πιο λιπαρά μαλλιά από κάποιους άλλους.

Τα λάδια μαλλιών που αγοράζουμε έρχονται να συμπληρώσουν και να αναπαράγουν τα φυσικά έλαια που παράγει το σώμα μας και αυτό που κάνουμε είναι να τα χρησιμοποιούμε σωστά και στα σημεία που θέλουμε να συμπληρώσουμε τη φυσική λιπαρότητα.

Είναι το λάδι μαλλιών για σένα?

Τα λάδια μαλλιών ενδείκνυται για όλους. Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη - ειδικά όσον αφορά τον τύπο και την υφή των μαλλιών σας.

Σγουρά μαλλιά

Τα σγουρά μαλλιά επειδή είναι από τη φύση τους πιο αφυδατωμένα, το λάδι μαλλιών δουλεύει θαυματουργά στο τριχωτό αλλά  και στα μαλλιά προσφέροντας τη σωστή φυσική λιπαρότητα που λείπει από τον συγκεκριμένο τύπο μαλλιών.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη ρίζα εως και την άκρη χωρίς να υπάρχει φόβος ότι τα μαλλιά θα λαδώσουν, και φυσικά είναι εξαιρετικό για το τελείωμα του styling σε μπούκλες που δεν θέλετε να φριζάρουν αλλά να δείχνουν λαμπερές και λείες.

Μαλλιά ξηρά και αφυδατωμένα ή μαλλιά που έχουν υποστεί βαριές τεχνιτές εργασίες.

Θα οφεληθείτε με το λάδι μαλλιών εάν έχετε ταλαιπωρημένα ή αφυδατωμένα μαλλιά γιατί θα φυλακίσει την ενυδάτωση που τα μαλλιά σας έχουν τόση ανάγκη.

Εαν τα μαλλιά σας είναι λεπτά και ίσια αποφεύγετε να εφαρμόζετε κοντά στις ρίζες.

Βάζετε το προιόν σε μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών σας.

Πως εφαρμόζεται το λάδι μαλλιών?

Για να δουλέψει καλά η θεραπευτική ιδιότητα του λαδιού στα μαλλιά καλό είναι τα το εφαρμόζουμε σε βρεγμένα μαλλιά και να χτενίζουμε προσεκτικά να πάει το προιόν παντού.

Η ποσότητα που πρέπει να χρησιμοποιείτε διαφέρει ανάλογα την ποσότητα και τον τύπο των μαλλιών σας, αλλά πάντα παραμένει μικρή.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λάδι μαλλιών σε στεγνα μαλλιά , στις άκρες σας ή για να δώσετε λάμψη στο χτένισμά σας όταν το τελειοποιήσετε.

Ένας τελευταίος και πολύ ωραίος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το λάδι μαλλιών είναι πριν το λούσιμο σαν θεραπεία.

Μπορείτε να εφαρμόσετε το λάδι από τη ρίζα (σε σγουρά ή σπαστα μαλλιά ή αν αντιμετωπίζετε ξηρότητα σε μαλλιά και τριχωτό) έως και τις άκρες και μετά να λουστείτε με σαμπουάν για τον τύπο των μαλλιών σας και πάντα στο τέλος χρησιμοποείτε conditioner για να κλειδώσετε την ενυδάτωση κα τα θρεπτικά συστατικά στα μαλλιά σας.

Τι να αποφύγετε όταν χρησιμοποιείτε λάδι μαλλιών.

Εάν εφαρμόζετε λάδι μαλλιών στις άκρες σας σε στεγνά μαλλιά ΜΗ χρησιμοποιείτε πρέσα ισιώματος ή πιστολάκι σαν τελείωμα στο χτενισμά σας.

Αυτό θα έχει αντίθετα αποτελέσματα στα μαλλιά σας.

Πάντα χρησιμοποιείται το λάδι μαλλιών ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ σαν προιόν styling, ενυδάτωσης και λάμψης όταν εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά.

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram