Το B.A.M. Hair Salon προτείνει το κούρεμα shag για το 2023 - 2024

Αυτά τα shag cuts έρχονται κατευθείαν από το σαλόνι ομορφιάς του bamhairsalon.gr για να εμπνευστείς για το δικό σου!

Έχουμε δεί την επανεμφάνιση του shag κουρέματος ήδη από το 2019 μέσα από τα look των celebrities. Έγινε όμως viral μέσα από το tik tok με τον γνωστό tik tok sound  "girl, don’t do it , it’s not worth it…" κυρίως με DIY cuts μέσα στην καραντίνα.

Για τα τολμηρά κορίτσια που αγαπούν το fashion style , το shag στυλ μαλλιών ήρθε να συμπληρώσει την εικόνα τους με πιο soft ή πιο extreme εκδοχές του.

Τι είναι όμως το shag κούρεμα?

Πρόκειται για το κόψιμο των μαλλιών σε διάφορα μήκη με layers κρατώντας γεμάτα και με όγκο τα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού , (εξού και οι χαρακτηριστικές έντονες φράντζες που βλέπουμε συχνά σε αυτά τα κουρέματα) και το τελείωμα στις τούφες τους αραιώνουν έχοντας αυτό το shaggy look.

Υπάρχουν πολλά ονόματα για το shag κούρεμα τα οποία αλλάζουν μέσα στα χρόνια από τις δεκαετίες του ’70 και του ’80.

Τα ονόματα τα οποία σήμερα βλέπουμε να χρησιμοποιούνται για αυτό το στυλ κουρέματος είναι επίσης το mullet και το wolf cut και οι διαφορές βρίσκονται στο πόσο extreme θα κάνουμε το κούρεμα μας.

Για τις τολμηρές fashionistas το mullet είναι η ιδανική επιλογή αλλά για αυτές που βρίσκονται κάπου στη μέση, το wolf cut είναι αυτό που ψάχνουν.

Στην πραγματικότητα όμως δεν θα θέλαμε να σκέφτεστε με ονόματα , αλλά να έχετε πολύ καλή επικοινωνία με τον κομμωτή σας για να σας δώσει την καλύτερη επιλογή shag κουρέματος για εσάς και τον τύπο των μαλλιών σας.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μια ποικιλία από shag κουρέματα με τις ονομασίες τους για να εμπνευστείτε.

Shag / Mullet / Wolf Cuts από το bamhairsalon.gr

1.The Modern shag

2. Bob Soft Shag

3. Modern Wolf Cuts

4. Mullet Cut

5. Pixie Mullet

6. Multi Colored Wolf Cut

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram