Το καλύτερο σύστημα Θεραπείας Κερατίνης στον Κόσμο , τώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Θεραπεία Κερατίνης

Το καλύτερο σύστημα Θεραπείας Κερατίνης στον Κόσμο , τώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το NANOKERATIN SYSTEM Therapy είναι η επιλογή για τους επαγγελματίες Παγκοσμίως, και είμαστε περήφανοι που είμαστε και εμείς μέσα σε αυτούς προσφέροντας σας την υψηλότερη ποιότητα σε Θεραπεία Κερατίνης που υπάρχει!

Σχετικά με τη Nanokeratin System Therapy.

Πρόκειται για μια συνέργεια ομορφιάς , επιστήμης και ευεξίας που εστιάζει σε πρωτοπόρες τεχνολογίες χωρίς όρια με σκοπό την υγεία των μαλλιών. Επιδιορθώνει τα μαλλιά από μέσα προς τα έξω βοηθώντας τη σύγχρονη γυναίκα να νιώθει και να δείχνει όμορφα με το να αγαπάει τα μαλλιά της κάθε μέρα και να ζεί τη ζωή της στο έπακρο!

Η Θεραπεία nanokeratin SYSTEM διαρκεί έως και 6 μήνες (με την σωστή φροντίδα και στο σπίτι) και επαναφέρει την υγεία των μαλλιών. Πως?

  • Παράγει συγγενικά ένζυμα με αυτά που έχουν τα φυσικά μαλλιά για μια φυσική και ασφαλή αναδιαμόρφωση των μαλλιών με 0% φορμαλδεΰδη και αλδεΰδη που δεν απελευθερώνει χημικά αέρια.
  • Επιτρέπει στα μαλλιά να ανακτώνται από μέσα προς τα έξω και ως αποτέλεσμα αναδιαμορφώνει το εξωτερικό θεμέλιο της τρίχας και μετατρέπει τις ίνες των μαλλιών σε ίσιες.
  • Αναδομεί τις ίνες των μαλλιών, ενεργοποιεί τον εσωτερικό ιστό της τρίχας και δημιουργεί μια ασπίδα ενάντια στα περιβαλλοντικά στοιχεία.
  • Επιπλέον, συνδέει τις εσωτερικές χρωστικές ουσίες για μια όμορφη αρμονική εμφάνιση καθώς και την εντατική λάμψη μετά τη βαφή.

Το Αποτέλεσμα: Υγιή, τονισμένα, ελαστικά, φωτεινά μαλλιά που απομονώνουν επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες που επηρεάζουν καθημερινά την ποιότητα των μαλλιών. Είναι σχεδιασμένο για να κάνει τα μαλλιά εύκολα διαχείρισιμα με αντοχή, να βελτιώνει την ελαστικότητα και να αυξάνει την ενυδάτωση ωστε τα μαλλιά να ειναι λεία.

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram