4 στυλ μαλλιών της δεκαετίας του ’90 που επέστρεψαν το 2020 πολύ δυναμικά και αγαπάτε να φοράτε!

Η δεκαετία του ΄90 άφησε το σημάδι της  στη μόδα και το στυλ από τη μια μπερδεύοντας τις τάσεις και φωνάζοντας για προσοχή και από την άλλη κρατώντας τα vibes του στυλ σε ήσυχους τόνους με μια αίσθηση νοσταλγίας και ανεμελιάς. Ενώ τη δεκαετία του ’80 το trend ήταν ο όγκος,  τη δεκαετία του ’90 […]

Η δεκαετία του ΄90 άφησε το σημάδι της  στη μόδα και το στυλ από τη μια μπερδεύοντας τις τάσεις και φωνάζοντας για προσοχή και από την άλλη κρατώντας τα vibes του στυλ σε ήσυχους τόνους με μια αίσθηση νοσταλγίας και ανεμελιάς.

Ενώ τη δεκαετία του ’80 το trend ήταν ο όγκος,  τη δεκαετία του ’90 ήταν η αίσθηση της νοσταλγίας και η χαμηλή συντήρηση του στυλ.

Τα χτενίσματα της δεκαετίας του '90 επιστρέφουν μερικές δεκαετίες στη δεκαετία του 2020, τονίζοντας  την ανέμελη δημιουργικότητα και την αθωότητα μιας εποχής που είναι δύσκολο να πιστέψουμε οτι ήταν πριν από 30 χρόνια.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να μοιραστούμε μαζί σας κάποια χτενίσματα του ’90  που έχουν επανέρθει δυναμικά το 2020!

  1. Space Buns

Τα space buns είναι δυο κουλούρια πιασμένα ψηλά στο κεφάλι.

Στο σήμερα τα βλέπουμε να φοριούνται σε επιμελώς ατημέλητα ή με γαλλικές κοτσίδες στο κάτω μέρος.

  1. Half Up DO/ Μισός ψηλός κότσος

Τα μαλλιά πιασμένα μισά-μισά ήταν ένα πολύ κλασσικό χτένισμα της δεκαετίας του ’90. Φοριόταν πολύ από καθημερινό μέχρι επίσημο χτένισμα με σφιχτή μπούκλα και πολύ λακ με χρυσόσκονη!

Σήμερα το βλέπουμε από όλες τις Χολιγουντιανές celebrities να το φορούν είτε σε ίσιο είτε σε κυματιστό μαλλί, συνδιάζοντάς το με εντυπωσιακό winged eye make up και λαμπερά αξεσουάρ ή κολιέ τσόκερ όπως η αγαπημένη όλων Ariana Grande.

Εχουμε κάνει ένα tutorial με το πως να κάνετε το μισό κότσο της Ariana Grande στο κανάλι μας στο youtube! Δείτε το βίντεο και φτιάξτε το εύκολα μόνες σας!

  1. Aνταύγεις και τούφες που παλαισιώνουν το πρόσωπο

Τελευταία οι δύο ανταύγειες μπροστά στο πρόσωπο έχει γίνει μια πολύ διαδεδομένη τεχνική η οποία επέστρεψε από τη δεκαετία του ’90. Τότε έβαφαν δυο χοντρές τούφες στο μπροστινό τμήμα , τώρα όμως για να ειναι πιο κομψό και μοντέρνο αυτό το στύλ για την οποιαδήποτε γυναίκα κάνουμε τις ανταύγειες πιο λεπτές συνδιάζοντας το συνήθως με την τεχνική του balayage.

Εάν δεν θέλετε να βάψετε τις μπροστινές τούφες των μαλλιών σας για να πετύχετε το framing του προσώπου, μπορείτε απλά στο χτένισμά σας να αφήσετε δύο τουφες να πέφτουν μπροστά και τα υπόλοιπα μαλλιά να τα έχετε πιασμένα πίσω.

  1. Scrunches αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Φουντωτά υφασμάτινα λαστιχάκια για τα μαλλιά σε έντονα χρώματα η σε βελούδινες υφές ηταν το κλασσικό αξεσουάρ του ’90 για κότσους, buns ή μισά πιασμένα μαλλιά!

Ξαναεπέστρεψαν το 2020 και έχει γίνει χαμός !

Και εμείς το προτείνουμε σαν αξεσουάρ γιατί δεν σπάει την τρίχα και το πιάσιμο των μαλλιών γίνεται παιχνίδι!

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram