7 διαφορετικά στυλ σε αφέλειες που θα σε κάνουν να θες να τις αποκτήσεις!

τα τελευταία νέα στη μόδα των μαλλιών θέλουν τα bangs back!

Οι γυναίκες κάνουν αφέλειες γιατι θέλουν να αλλάξουν το κούρεμα τους χωρίς να δεσμευτούν σε ένα ολικό κούρεμα ή πολύ απλά γιατί θέλουν να δώσουν ένταση στο στύλ τους.

Βέβαια τα τελευταία νέα στη μόδα των μαλλιών θέλουν τα bangs back!

Όλο και περισσότερες γυναίκες ξανατολμούν να κόψουν αφέλειες ή φράντζα στα μαλλιά τους, και θα συνεχίσουν και το 2022!

Το σκέφτεσαι  και εσύ ίσως να κάνεις αυτό το βήμα και να κόψεις αφέλειες γιατί προφανώς έχεις ακούσει φήμες οτι δεν πηγαίνουν σε όλα τα πρόσωπα.

Αυτό είναι ένας μύθος. Οι αφέλειες ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ανάλογα με τον τύπο της αφέλειας σε σχέση με το σχήμα του προσώπου .

Αυτό που θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν ως fact όσο αφορά ένα κούρεμα με αφέλειες είναι ότι θα σε κάνουν να δείχνεις μικρότερη και φυσικά ανάλογα τον τύπο των μαλλιών μπορεί να είναι απαιτητικές ως προς το styling.

Αν δεν έχεις λοιπόν και το πιο εύκολο μαλλί του κόσμου, θα χρειαστεί να ασχοληθείς λίγο παρα πάνω με το styling, αλλά μέχρι εκεί!

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε 7 διαφορετικά είδη σε αφέλειες που θα σε κάνουν να θες να τις αποκτήσεις!

1. The French Girl Bang

Τις ονομάσαμε έτσι γιατί έχουν φινέτσα και στυλ!

Αυτές οι αφέλειες είναι πυκνές και ελαφρώς ατημέλητες.

Μπορούν επίσης να είναι αυστηρά ίσια κομμένες στο τελείωμα τους για πιο statement εμφάνιση.

2. The Flirt Style Bang

Ή Αραιές αφέλειες.

Αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη , μπορείς να ξεκινήσεις με αραιές αφέλειες για να δεις αν σου πηγαίνουν! Είναι εύκολα διαχειρήσιμες και μπορούν να φορεθούν στο πλάι η με χωρίστρα στη μέση πολύ εύκολα σε περίπτωση που το μετανιώσεις και θες να τις μακρύνεις!

3. Baby Bangs

Είναι οι πολύ κοντές αφέλειες που μπορούν να τελειώνουν σε αυστηρή ίσια γραμμή ή σε ασυμετρες.

Δίνουν πολύ χαρακτήρα με ένταση στο στύλ, άλλά λίγες γυναίκες νιώθουν άνετα για να τις υποστηρίξουν.

Τα baby bangs μπορούν να δώσουν έμφαση σε fashion  gals που αγαπούν τα extreme μαλλιά ή αντίθετα σε preppy gals, και είναι ιδανικές αν έχεις μικρό μέτωπο!

4. Brigitte Bardot Fringe / Bangs

Ή αλλιώς curtain bangs.

Εδώ μιλάμε για μακριές αφέλειες (φράντζα) οι οποίες φτάνουν στο ύψος των ζυγωματικών και φοριούνται με χωρίστρα στη μέση , όπως ακριβώς τις φορούσε η Brigitte Bardot!

5. Shaggy Bangs

Ένας συνδιασμός curtain Bangs με αφέλειες που είναι "αραιωμένες" οι άκρες

6. Side Fringe

αφέλειες οι οποίες φοριούνται στο πλάι. Εαν συνήθως φοράς τη χωρίστρα σου στο πλάι, αυτή η φράντζα θα σε διευκολύνει καθώς είναι πολύ εύκολη στη διαχείρηση του styling , εύκολη στο να τις μακρύνεις πάλι, και φυσικά να ανανεώσεις το κούρεμα σου effortlessly!

7. Curly bangs

Δεν θα αφήναμε τα κορίτσια με τις υπέροχες φυσικές τους μπούκλες χωρίς μια εναλλακτική για να αναβαθμίσουν το κούρεμα τους!

Οι σγουρές αφέλειες σε σγουρά μαλλιά κάνουν την επανεμφάνισή τους για το 2020, και πραγματικά είναι ο πιο ωραίος και εύκολος τρόπος να αναδείξεις τη φυσικότητα των μαλλιών σου με αυτοπεποίθηση καθώς θα πλαισιώσεις και θα ανορθώσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου την ίδια στιγμή !

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram