6 Συμβουλές για ξηρά μαλλιά και ξηρές άκρες.

Ξηρά Μαλλιά Τέλος

Τα ξηρά μαλλιά, όπως και η έντονη λιπαρότητα είναι δυο πολύ συνηθισμένες περιπτώσεις που σας κάνουν να αγχώνεστε για την εικόνα αλλά και την συμπεριφορά των μαλλιών σας.

Τα μαλλιά σας δείχνουν την προσωπικότητα και το στυλ σας και όταν ξαφνικά γίνονται θαμπά και ξηρά πρέπει να δραστηριοποιηθείτε για να τα προστατέψετε και να να νιώσετε όμορφα.

Γιαυτό και σας έχουμε 6 συμβουλές για να επαναφέρετε τα μαλλιά σας σε λαμπερά και υγειή.

Συμβουλή για ξηρά μαλλιά #1: Αλλάξτε σε ενυδατικό σαμπουάν και conditioner.

Για τη φροντίδα των ξηρών μαλλιών η ενυδάτωση πρέπει να είναι προτεραιότητα. Δοκιμάστε στο λούσιμό σας να χρησιμοποιείτε ένα θρεπτικό σαμπουάν και conditioner για να εξασφαλίσετε την ενυδάτωση.

Το λούσιμο θα πρέπει να γίνεται σωστά αφιερώνοντας μερικά λεπτά για μασάζ στο τριχωτό χωρίς να τρίβετε έντονα τα μήκη και άκρες των μαλλιών σας.

Εφαρμόστε το conditioner σε μηκη και άκρες και άν αντιμετωπίζετε ξηρότητα και στο τριχωτό τότε κάντε απαλό μασαζ με το conditioner και έπειτα ξεβγάλτε τα μαλλιά σας.

Συμβουλή για ξηρά μαλλιά #2: Κάντε μάσκες μαλλιών οπωσδήποτε 1 φορά την εβδομάδα στο σπίτι

Δεν είναι απαραίτητο να περιμένετε μια σημαντική ημέρα για να περιποιηθείτε σωστά τον ευατό σας. Αντίθετα προνοήστε ώστε στην οποιαδήποτε σημαντική σας ημέρα θα είστε λαμπερές !

Δυο πολύ συχνά λάθη που γίνονται κατά την εφαρμογή της μάσκας μαλλιών είναι ότι τη χρησιμοποιείτε μετά το conditioner και την αφήνετε περισσότερο ή λιγότερο από το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.

Η σωστή εφαρμογή της μάσκας γίνεται στο χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία της και με την εξής σειρά:

  1. Λούσιμο
  2. Μάσκα
  3. Conditioner

Συμβουλή για ξηρά μαλλιά #3 : Leave- in Styling Conditioner

Τι είναι το leave in Conditioner?

Πρόκειται για μια μαλακτική κρέμα μαλλιών η οποία δεν ξεβγάζεται , λειτουργεί σαν θεραπεία και κρατάει ενυδατωμένα τα μαλλιά όλη την ημέρα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε leave –in Styling conditioner για να κάνετε και styling στα μαλλιά σας χωρίς να φριζάρουν για να έχετε καλοχτενισμένα και λαμπερά μαλλιά.

Συμβουλή για ξηρά μαλλιά #4 : Λάδια μαλλιών

Τα λάδια μαλλιών χρησιμοποιούνται για να ενυδατώνουν να λειαίνουν αλλά και να τα προστατεύουν τα μαλλιά από από θερμικά εργαλεία και τεχνικές εργασίες όπως βαφές και ξανοιχτικά προιόντα. Υπόσχονται λεία , λαμπερά και υγειή μαλλιά συν ότι μυρίζουν υπέροχα και μας προσφέρουν μια αίσθηση ευεξίας!

Δες εδώ πως να χρησιμοποιείς τα λάδια μαλλιών σωστά.

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram