3 Βασικά και απαραίτητα προιόντα styling για τον τύπο των μαλλιών σας | εύκολο καθημερινό styling| bamhairsalon

Η φύση των γυναικών είναι να δείχνουν πάντα όμορφες και περιποιημένες. Η σύγχρονη ζωή όμως που δίνει στη γυναίκα πολλούς και απαιτητικούς ρόλους την αφήνει με πολύ λίγο χρόνο για να ασχοληθεί περισσότερο με τον ευτό της. Τα χτενισμένα και περιποιημένα μαλλιά είναι δείγμα καθαριότητας αλλά και σεβασμού προς τον ευατό μας: ότι μας δίνουμε […]

Η φύση των γυναικών είναι να δείχνουν πάντα όμορφες και περιποιημένες. Η σύγχρονη ζωή όμως που δίνει στη γυναίκα πολλούς και απαιτητικούς ρόλους την αφήνει με πολύ λίγο χρόνο για να ασχοληθεί περισσότερο με τον ευτό της.

Τα χτενισμένα και περιποιημένα μαλλιά είναι δείγμα καθαριότητας αλλά και σεβασμού προς τον ευατό μας: ότι μας δίνουμε αξία και μας φροντίζουμε plus ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μας όταν έχουμε όμορφα μαλλιά κάθε μέρα!

Τα προιόντα styling των μαλλιών μπορεί να μας σώσει χρόνο στο styling και να το κάνει παιχνίδι , αρκεί να είναι τα σωστά για τον τύπο των μαλλιών μας.

Υπάρχουν τόσα πολλά προιόντα εκεί έξω που υπόσχονται εύκολα και όμορφα μαλλιά , όμως τι είναι αυτό που χρειάζεσαι και πως δεν θα  καταλήξεις ώστε το ντουλάπι σου να μην έχει αμέτρητα προιόντα μαλλιών που τελικά δεν δουλεύουν για σένα?

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τα 3 και απαραίτητα προιόντα styling ανάλογα με τον  τύπο των μαλλιών σου για να μη χάνεις χρόνο στο styling αλλά και χρήματα από άχρηστα προιόντα που δεν σου ταιριάζουν.

Οι βασικοί τύποι μαλλιών είναι:

  • Ίσια
  • Σπαστά
  • Σγουρά

Ίσια μαλλιά:

Dry Shampoo: Για τη ρύθμιση της λιπαρότητας και όγκο στη ρίζα

Hair Spray: Για κράτημα του οποιοδήποτε χτενίσματος αποφασίσετε να κάνετε και θέλετε να το διατηρήσετε περισσότερες ώρες, ή ακόμα και για να τιθασεύσετε τριχάκια που πετάνε ή φύτρες μαλλιών

Texturizing Spray : Για να δώσετε πιο άγρια υφή στα μαλλιά σας και να φαίνονται πιο χοντρά. Επίσης βοηθάει στο κράτημα.

Σπαστά μαλλιά:

Για γυναίκες που φορούν τα σπαστά μαλλιά τους ίσια:

Heat Protector ή προιόν θερμοπροστασίας: Εφαρμόζεται πριν το πιστολάκι ή τη πρέσα ισιώματος για να προστατεύσει τα μαλλιά μας από τη συχνή θερμότητα

Leave in Conditioner : Για να μην έχετε φριζαρισμένα ίσια μαλλιά, αλλά λεία και ενυδατωμένα που διαρκούν.

Hair Spray : Για μεγαλύτερη διάρκεια του ισιώματος ή οποιαδήποτε χτενίσματος.

Για γυνάικες που φορούν τα μαλλιά τους σπαστά:

Leave in Conditioner: Για να μην έχετε φριζαρισμένα σπαστά μαλλιά αλλά υπέροχα και κυματιστά.

Sea salt Spray : Για φυσικά σπαστά μαλλιά όπως το καλοκαίρι στη θάλασσα. Αποφεύγετε το προιόν στις ρίζες των μαλλιών

Σγουρά μαλλιά:

Leave in Conditioner: Για να μην έχετε φριζαρισμένες μπούκλες.

Curl Cream : Ειδική κρέμα μαλλιών για μπουκλες για ξεχωρισμένες καλοσχηματισμένες μπούκλες με ωραίο φυσικό σπιράλ

Λάδι μαλλιών : Για λάμψη και έξτρα ενυδάτωση. Χρησιμοποιείται τελευταίο από τα προιόντα για σγουρά μαλλιά για να ολοκληρωθεί το look.

Αυτά ήταν τα 3 βασικά και απαραίτητα προιόντα styling για κάθε τύπο μαλλιών,  όμως μην ξεχνάτε πως η βάση για φρέσκα και υγειή μαλλιά που στρώνουν και συμπεριφέρονται σωστά είναι τα προιόντα λουσίματος που χρησιμοποιείτε. Διάβασε έδώ τον σωστό τρόπο για να λούζεις τα μαλλιά σου και εδώ Επαγγελματικά VS Εμπορίου προιόντα περιποίησης μαλλιών. 4 Ουσιώδεις διαφορές που πέπει να γνωρίζεις και βάλε τη σωστή ρουτίνα των μαλλιών στην ζωή σου.

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Θέλετε να κλείσετε
ραντεβού;

Πατήστε εδώ
bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram