Μπούκλες 3B | Ρουτίνα για σγουρα μαλλιά και tutorial για styling| bamhairsalon

Ποιες είναι οι κατηγορίες μαλλιών και ποιοι οι τύποι τους? Ναι, τα μαλλιά χωρίζονται σε κατηγορίες. Η κατηγορία 3 αφορά τα σγουρά μαλλιά, και ο τύπος 3B αφορά τα σγουρά μαλλιά που έχουν ένα σπιράλ όχι πολύ μικρό , αλλά σχετικά σφιχτό.     Τα προιόντα που χρησιμοποιούμε ως ρουτίνα για τα σγουρά μαλλιά κατά […]

Ποιες είναι οι κατηγορίες μαλλιών και ποιοι οι τύποι τους?

Ναι, τα μαλλιά χωρίζονται σε κατηγορίες.

Η κατηγορία 3 αφορά τα σγουρά μαλλιά, και ο τύπος 3B αφορά τα σγουρά μαλλιά που έχουν ένα σπιράλ όχι πολύ μικρό , αλλά σχετικά σφιχτό.

   

Τα προιόντα που χρησιμοποιούμε ως ρουτίνα για τα σγουρά μαλλιά κατά το λούσιμο αλλά και το styling , είναι πάρα πολύ σημαντικά για να έχουμε υγειή, λαμπερά και διαχωρισμένα στο σπιράλ τους σγουρά μαλλιά.

Σε αυτό το βίντεο η καλεσμένη μας Θάλεια Παπαγεωργίου Master Hair Stylist της Arma Beauty δείχνει βήμα βήμα μια ρουτίνα μαλλιών με συγκεκριμένα προιόντα από την εταιρία #KevinMurphy για σγουρά μαλλιά τύπου 3 και συγκεκριμένα μπούκλες 3Β, ώστε να ακολουθήσεις και εσύ μόνη σου στο σπίτι !

Ευχαριστούμε πολύ τη Θάλεια που ήταν μαζί μας σε αυτό το βίντεο με την Arma Beauty & Kevin Murphy Greece.

bamhairsalon.gr@gmail.com(+30) 210 6800 299
Χαϊμαντά 33, Χαλάνδρι, 152 34

Copyright © B.A.M. Hair Salon - Powered by kapaweb

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram